یک سال پیش . . . - ۱۵ دی ۸۷

شماره روزنامه: ۱۷۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۹۹۳۹ بازار-دیجیتال

یک سال پیش در چنین روزهایی عبدالمجید امین، رییس انجمن‌های کارفرمایی و دفاتر خدمات ارتباطی، اظهار داشت: در بسیاری از کشورها، سیم‌کارت‌های اعتباری مختص اولین فردی است که آن‌را دریافت کرده و واگذاری آن به دیگری، پایگاه منطقی و اصولی ندارد، در حالی که در کشور ما این روند اجرا نمی‌شود. <br>

یک سال پیش در چنین روزهایی عبدالمجید امین، رییس انجمن‌های کارفرمایی و دفاتر خدمات ارتباطی، اظهار داشت: در بسیاری از کشورها، سیم‌کارت‌های اعتباری مختص اولین فردی است که آن‌را دریافت کرده و واگذاری آن به دیگری، پایگاه منطقی و اصولی ندارد، در حالی که در کشور ما این روند اجرا نمی‌شود.

وی، با تاکید بر لزوم چاره‌اندیشی برای این موضوع، گفت: در حال حاضر، برخی از استفاده‌کنندگان و خریداران، به صورت غیرقانونی سیم‌کارت‌های اعتباری را با استفاده از اسناد عادی به دیگران منتقل می‌کنند که این امر با اصول و مقررات سازمان تنظیم مقررات مغایرت دارد.

به گفته امین، عدم انتقال حقوقی سیم‌کارت‌های اعتباری، باعث سیر صعودی نرخ این سیم‌کارت‌ها از طریق واسطه‌ها شده است.

وی، تصریح کرد: از سوی دیگر، با توجه به خرید و فروش سیم‌کارت‌های اعتباری، پیدا کردن صاحب اصلی مقدور نیست و این موضوع مشکلات امنیتی فراوانی را در پی دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن