لپ‌تاپ‌های فوق سبک جهان رونمایی شدند

شماره روزنامه: ۱۵۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۶۶۸۸ بازار-دیجیتال

DEll که اکنون یکی از سه سازنده بزرگ رایانه‌های قابل حمل در جهان محسوب می‌شود از سری جدید لپ‌تاپ‌های فوق سبک خود رونمایی کرد. <br>

DEll که اکنون یکی از سه سازنده بزرگ رایانه‌های قابل حمل در جهان محسوب می‌شود از سری جدید لپ‌تاپ‌های فوق سبک خود رونمایی کرد.

به گزارش فارس به نقل از World computer، شرکت فن‌آوری اطلاعات «دل» اعلام کرد که خط تولید لپ‌تاپ‌های فوق سبک جهان را راه اندازی کرده است و علاقمندان می‌توانند از این به بعد سفارش لپ‌تاپ‌هایی که دوست دارند داشته باشند را به این شرکت بدهند. این شرکت غول پیکر سخت افزاری در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود در لس آنجلس از لپ‌تاپ‌هایE۴۲۰۰ی و Latitude E۴۳۰۰ و رونمایی کرد و از آن‌ها به عنوان لپ‌تاپ‌های فوق سبک جهان نام برد. این لپ‌تاپ‌های جدید که «دل» آنها را رقیبی جدی برای لپ‌تاپ‌های سبک «اپل» نامیده است ۹۰۰ گرم و یک‌‌کیلوگرم وزن دارند و تا کنون لپ‌تاپی در این اندازه و به سبکی آنها ساخته نشده است.

این رایانه‌های فوق سبک ۱۲۰۰ و ۱۶۰۰ دلار قیمت‌گذاری شده‌اند و از ماه آینده به بازار وارد خواهند شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن