جمهوری

عرضه بدون نوسان قیمت سیم‌کارت - ۲۸ اردیبهشت ۸۷

شماره روزنامه: ۱۵۲۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۲۸۱۹ بازار-دیجیتال

به گفته وفا غفاریان، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران قرار است ظرف دو هفته آینده سیم‌کارت‌های ۱۵۰هزار تومانی همراه اول عرضه شود.

به گفته وفا غفاریان، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران قرار است ظرف دو هفته آینده سیم‌کارت‌های 150هزار تومانی همراه اول عرضه شود.

پیش از این و قبل از شروع سال جدید خبر عرضه این سیم‌کارت‌ها باعث شده بود تا بازار این کالا با کاهش قیمت روبه‌رو شود.
فروشندگان این بازار پیش‌بینی می‌کنند که با عرضه این سیم‌کارت‌ها در بازار برای بار دیگر این کالا با کاهش قیمت روبه‌رو شود. اما در حال حاضر عرضه سیم‌کارت در بازار بدون تغییری جدی قیمت است. میانگین سیم‌کارت صفر کدهای دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت و هشت در پنج منطقه تهران به ترتیب به بهای پنج‌میلیون و ۲۰۰‌هزار ریال، چهار‌میلیون ریال، سه‌میلیون و ۲۵۰‌هزار ریال، سه‌میلیون و ۳۰۰‌هزار ریال، سه‌میلیون و ۲۵۰‌هزار ریال، دو‌میلیون و ۹۵۰‌هزار ریال و دو‌میلیون و ۹۰۰‌هزار ریال به فروش می‌رسد.
در همین حال سیم‌کارت کارکرده کد «۱» نیز تا سقف پنج‌میلیون و ۵۰۰‌هزار ریال به فروش می‌رسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن