Acer عرضه کرده است

ویدئو پروژکتوری برای نمایش رنگ‌های طبیعی

شماره روزنامه: ۲۵۹۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۰۷۶۴ بازار-دیجیتال

بازار دیجیتال- شرکت Acer به تازگی یک دستگاه ویدئو پروژکتور جدید را به بازار معرفی و عرضه کرده است. این محصول که با مدل H۶۵۰۰ به بازار معرفی شده، امکان نمایش تصاویر در نور زیاد را هم به کاربرانش می‌دهد.

بازار دیجیتال- شرکت Acer به تازگی یک دستگاه ویدئو پروژکتور جدید را به بازار معرفی و عرضه کرده است. این محصول که با مدل H۶۵۰۰ به بازار معرفی شده، امکان نمایش تصاویر در نور زیاد را هم به کاربرانش می‌دهد. این پروژکتور قابلیت پخش تصاویر با وضوح Full HD را داشته و آنها را با سرعت ۲۴ فریم در هر ثانیه نمایش می‌دهد. این دستگاه می‌تواند به Blu-ray Player هم متصل شده و فیلم‌ها را با کیفیت مناسب و در اندازه بزرگ نمایش بدهد. این دستگاه تصاویر را با شدت روشنایی ۲۱۰۰ انسی‌لومن و کنتراست ۱ به ۱۰۰۰۰ نمایش می‌دهد. تکنولوژی eColor Boost II در این دستگاه امکان نمایش تصاویر با رنگ‌های طبیعی روی دیوار را برای کاربرانش فراهم می‌آورد.

این محصول همچنین قابلیت ذخیره انرژی با کم کردن روشنایی را داشته و از لامپی با طول عمر بیش از ۳۵۰۰ ساعت در حالت استاندارد و ۵۰۰۰ ساعت درحالت صرفه‌جویی بهره می‌برد. شرکت Acer اعلام کرده است که این دستگاه ویدئو پروژکتور جدیدش را به‌تازگی و با قیمت ۹۰۰ دلار به بازار عرضه کرده است و به فروش عمومی می‌رساند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن