روند کند رشد بازار جهانی کامپیوترهای شخصی
بازار دیجیتال- بازار جهانی کامپیوترهای شخصی با روند رشدی نسبتا کند سال ۲۰۱۱ را پشت سر خواهد گذاشت، اما انتظار میرود روند رشد آن در سال ۲۰۱۲ سرعت بیشتری به خودش بگیرد.
بازار دیجیتال- بازار جهانی کامپیوترهای شخصی با روند رشدی نسبتا کند سال 2011 را پشت سر خواهد گذاشت، اما انتظار میرود روند رشد آن در سال 2012 سرعت بیشتری به خودش بگیرد.
کارشناسان موسسه تحقیقاتی IDC با پیش بینی این موضوع اعلام کردهاند که صادرات جهانی کامپیوترهای شخصی در فصل دوم سال ۲۰۱۱ تا ۷/۲ درصد افزایش داشته است. این در حالی است که پیشبینیهای قبلی در این مورد رشد ۹/۲ درصدی را نشان میدادند.
این موسسه اعلام کرده است که انتظار دارد صادرات جهانی کامپیوترهای شخصی برای کل سال ۲۰۱۱ با رشد ۸/۲ درصدی همراه باشد؛ در حالی که پیشبینیهای قبلی در این مورد رشد ۲/۴ درصدی را نشان میدادند. کارشناسان و تحلیلگران معتقدند که مشکلات اقتصادی کشورهای مختلف جهان، اشباع شدن بازار کامپیوترهای شخصی در بازار کشورهای توسعه یافته و تمایل کاربران به خرید محصولات رقابتی جدید مانند تبلتها و موبایلهای هوشمند باعث خواهد شد تا رشد این بازار جهانی در نیمه دوم سال ۲۰۱۱ روند کندی داشته باشد. درست به همین دلیل هم هست که IDC پیش بینی رشد بازار جهانی کامپیوترهای شخصی برای سال ۲۰۱۲ را از ۲/۱۰ درصد قبلی به ۳/۹ درصد رسانده است. از طرفی کارشناسان هم انتظار دارند رشد این بازار در فاصله سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ به حدود ۱۱ درصد برسد.
در حالی که بازار جهانی کامپیوترهای شخصی در فصل دوم رشد اندکی داشته است، اما خرید کامپیوترهای شخصی در بازار کشورهای پیشرفته و توسعه یافته همچنان ضعیف است. به عنوان نمونه بازار کامپیوترهای شخصی در اروپای غربی در فصل دوم کاهش ۲۰ درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه کرده و بازار ایالات متحده آمریکا هم کاهش ۵ درصدی داشته است. در مقابل اما بازار کامپیوترهای شخصی در بازار کشورهای در حال توسعه همچنان رشددو رقمی دارد.