اساسنامه مرکز ملی آفرینش فناوریهای کوانتومی تدوین میشود
دهقانی در این جلسه با اشاره به حمایت معاونت از راهاندازی هر چه سریعتر مرکز ملی آفرینش فناوریهای کوانتومی در قالبهای مختلف گفت: «تنظیم اساسنامه فناوری کوانتوم در دستور کار شورای راهبردی کوانتوم قرار میگیرد و در جلسه چهارم شورای راهبری کوانتوم اساسنامه مصوب و ابلاغ خواهد شد.» دهقانی ضمن اشاره به اینکه بودجه معاونت علمی و فناوری در سال ۱۴۰۳ به لطف رئیسجمهور شهید رشدی حدودا شش برابری را تجربه کرده است، عنوان کرد: «خوشبختانه تا امروز سازمان برنامه و بودجه نیز همکاریهای لازم را انجام داده است و در همین راستا ما باید امسال در حوزههایی نظیر هوشمصنوعی، کوانتوم و زیست فناوری شاهد دستاوردهای چشمگیری باشیم.»
در ادامه حقجوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری واقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، از رونمایی چهار نشنال لب خبر داد و گفت: «با توجه به اینکه امسال برای نخستین بار در برنامه توسعه کشور از ۶ حوزه فناورانه نام برده شده است، ما با قوت تمام این کار را جلو بردیم و تا امروز چهار مام را افتتاح کردیم.» وی خاطرنشان کرد که در همین راستا چهارمین و بزرگترین مام فناوری به لطف معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در آستانه عید سعید غدیر در دانشگاه اصفهان افتتاح شد. این مرکز با حضور معاون علمی رئیسجمهور، مرکز نوآوری و فناوری کوانتوم در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان با سرمایهگذاری معاونت علمی ریاست جمهوری افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید. به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، مرکز نوآوری و فناوری کوانتوم با سرمایهگذاری اولیه ۲۲۰ میلیارد ریالی معاونت علمی و سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان احداث شده است.
مرکز نوآوری علوم و فناوریهای کوانتوم در سایه یک توافقنامه سهجانبه بین دانشگاه اصفهان، معاونت علمی ریاست جمهوری و صنایع دفاع شکل گرفته است. دانشگاه اصفهان با ایجاد ناحیه نوآوری در ۳۲ هکتار از زمینهای شمالی خود به دنبال گرد هم آوردن عناصر لازم برای تکمیل فرآیند ثروتآفرینی از ایدههای نوآورانه است. در این ناحیه نوآوری علاوه بر شرکتهای ذکر شده، مراکز نوآوری نیز وجود دارند که اقدامات کارآفرینانه تحت عناوین اختصاصی در آنها جریان دارد.