تست قابلیتی برای خروج یواشکی از گروههای واتساپ!
ايسنا : واتساپ سرگرم آزمایش قابلیتی است که به کاربر اجازه میدهد از گروههای این سرویس پیامرسان بیسر و صدا خارج شود. اگر بخواهید از یک گروه واتساپی خارج شوید که برایتان تا حد زیادی آزاردهنده یا بیربط شده است، این اپلیکیشن اعلانی را در گروه ارسال میکند که برای همه قابل مشاهده است. شاید در بسیاری از موارد این موضوع مهم نباشد، مگر اینکه این گروه با بستگان یا دوستانی باشد که میخواهند بپرسند چرا گروه را ترک کردهاید. طبق گزارش وبسایت WABetaInfo، واتساپ روی قابلیتی کار میکند که به شما امکان میدهد از گروهها خارج شوید بدون اینکه اعلانی ارسال شود که همه میتوانند مشاهده کنند و به این ترتیب از رویاروییهای آزاردهنده اجتناب کنید.
البته پس از قابل دسترس شدن این قابلیت، این اپلیکیشن همچنان به ادمین گروه اطلاع خواهد داد که شما گروه را ترک کردهاید، اما سایرین از این موضوع مطلع نخواهند شد مگر اینکه خودتان بگویید. اطلاعات درباره این قابلیت نخستین بار زمانی منتشر شد که شرکت مِتا (شرکت مادر واتساپ) در آوریل درباره آزمایش قابلیت اجتماعات (Communities) صحبت کرد که به افراد اجازه میدهد گروههای چت جداگانه را با ساختاری که برای همه آنها کار میکند، زیر یک چتر گرد بیاورند. اکنون وبسایت WABetaInfo اسکرینشاتی از نسخه بتای واتساپ در دسکتاپ به دست آورده که پیام خروجی با این عنوان را نشان میدهد: فقط شما و ادمینهای گروه مطلع خواهید بود که گروه را ترک کردهاید. البته این قابلیت پس از اینکه برای نسخه دسکتاپ عرضه شد، برای نسخه موبایلی واتساپ هم قابل دسترس خواهد شد.
بر اساس گزارش وبسایت انگجت، اگر نمیخواهید مخاطب خاصی شما را به گروه برگرداند یا به گروه دیگری اضافه کند، میتوانید امکان انجام این کار را برای آنها مسدود کنید. برای این منظور میتوانید به تنظیمات «حریم خصوصی» در بخش «حساب» مراجعه و افرادی را که میتوانند شما را به گروهها اضافه کنند از میان سه گزینه «همه»، «مخاطبان من» و «مخاطبانم به جز» انتخاب کنید.