این کمیسیون در حال حاضر سرگرم تحقیقات از خرید اولیه ۹ درصد سهم توییتر توسط ایلان ماسک است تا دریابد آیا ایلان ماسک در هنگام خرید این سهم در اوایل آوریل، به الزامات رگولاتوری برای اعلام آن عمل کرده است. یکی از مخالفان این توافق، موسسه اوپن مارکتس است که می‌گوید این قرارداد باید متوقف شود تا از افتادن کنترل یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌های جهان برای ارتباطات و بحث عمومی به دست یک مرد قدرتمند، جلوگیری شود. این موسسه به مالکیت ماسک بر شرکت ارتباطات ماهواره‌ای استارلینک، به عنوان یک عامل نگرانی اشاره کرده است. با این‌حال توافق مذکور برای خرید توییتر از حمایت جمهوری‌خواهان برخوردار است و امیدوارند طرد‌شدگانی مانند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، اجازه بازگشت به این شبکه اجتماعی را پیدا کنند.

بر اساس گزارش رویترز، اگرچه ایلان ماسک درباره آزادی بیان توییت کرده است، اما در هنگام بحث درباره برنامه‌هایش برای توییتر، بیشتر روی کمک به درآمدزایی با جذب افزایش بیشتر یا کاهش هزینه‌هایی مانند دستمزد مدیران متمرکز بوده است. وی همچنین درباره اجازه دادن برای بازگشت افرادی که حضورشان در توییتر ممنوع شده، علنا حرفی نزده است.

این چهره جنجالی دنیای تکنولوژی، اخیرا نیز از احتمال دریافت حق اشتراک از کاربران تجاری و دولتی برای عضویت در توییتر خبر داده است. ایلان ماسک در این رابطه اعلام کرد: توییتر برای کاربران عادی همیشه رایگان خواهد بود، اما ممکن است هزینه اندکی را از کاربران تجاری و دولتی دریافت کند.