کوآلکام با مهندسان سابق اپل به جنگ پردازندههای M۱ میرود
آمون در مصاحبهای با رویترز از برنامههای بزرگ خود برای کوآلکام در آینده گفت و افزود به زودی این شرکت موفق به تولید پردازندههایی خواهد شد که از چیپست M۱ اپل قویتر و بهتر خواهند بود. او قبل از آنکه به عنوان مدیرعاملی کوآلکام برسد، مدیریت بخش محصولات نیمههادی کوآلکام را بر عهده داشت و در خرید شرکت Nuiva (با قیمت ۴/ ۱ میلیارد دلار) ایفاگر نقش مهمی بود. این استارتآپ (Nuiva) توسط سه تن از مهندسان سابق شرکت اپل که در زمینه طراحی تراشه و تولید پردازندههای سری A این شرکت تخصص داشتند، راهاندازی شد. این سه نفر حالا به شرکت کوآلکام پیوستند و تمامیتمرکز خود را معطوف به تراشههای جدید این شرکت کردهاند.
کوآلکام امیدوار است که از سال آینده میلادی بتواند پردازندههای لپتاپ سری Arm خود را که مبتنی بر طراحی و فناوری Nuiva ساخته شدهاند، وارد بازار کند. کریستین آمون در نظر دارد تا از تجربه این شرکت در زمینه چیپهای مجهز به فناوری ۵G، استفاده و آن را در دل پردازندههای لپتاپ تعبیه کند. اضافه کردن قابلیت ۵G یا هرگونه ارتباط سلولار میتواند گام بزرگی برای کوآلکام بهمنظور سبقت گرفتن از تراشههای M۱ اپل باشد چراکه هنوز اپل، موفق به استفاده از این فناوری در چیپستهای خود نشده است.
بدیهی است که اگر کوآلکام میخواهد مانند بازار تراشههای موبایلی، در عرصه پردازندههای لپتاپ نیز حرف اول را بزند و از رقیب قدرتمندی همچون اپل پیشی بگیرد، باید بیش از اینها کار کند تا بتواند تولیدکنندگان بیشتری را به استفاده از پردازندههای خود ترغیب کند. اگرچه مایکروسافت از پردازندههای کوالکام برای سرفیس پرو ایکس خود استفاده میکند، اما تعداد پیسیهای ویندوزی مجهز به پردازندههای کوآلکام آنقدر هم زیاد نیست. از طرفی دیگر، کوآلکام با یک رقیب دیگر به نام اینتل نیز در این بازار مواجه است که بعید بهنظر میرسد اینتل بخواهد زمین بازی را به این سادگیها به کوآلکام واگذار کند.