از طرف دیگر درحال‌حاضر و با شیوع کرونا در کشور، از اسفند سال ۹۸، مراکز آموزشی به‌صورت حضوری تعطیل شده و آموزش به‌صورت مجازی و الکترونیکی ادامه یافت و با توجه به هزینه بالای اینترنت برای تحصیل، درحالی‌که دانشجویان خواستار رایگان شدن حجم اینترنت مصرفی کلاس‌های مجازی شدند، وزارت ارتباطات از رایگان شدن اینترنت آموزش مجازی تا پایان خرداد خبر داد.

در این راستا سازمان فناوری اطلاعات نیز در اطلاعیه‌ای عنوان کرده که براساس مصوبه شماره ۲۳۷ و ۲۴۸ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر امکان اعمال تعرفه نیم‌بها و سرعت متفاوت برای تولیدکنندگان محتوای داخلی، کلیه اپراتورهای داخلی موظفند امکان تفکیک ترافیک داخل از بین‌الملل را اعمال و تعرفه مصرف دیتای محتواهای داخلی را به‌صورت ترجیحی و به میزان نصف تعرفه دیتای بین‌الملل محاسبه کنند.

به همین منظور با توجه به فرارسیدن سال تحصیلی جدید و با هدف حمایت از کسب‌وکارهای فعال در زمینه آموزش الکترونیکی، از کلیه تولیدکنندگان محتوای داخلی آموزشی دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه درخواست خدمات سازمان فناوری اطلاعات ایران نسبت به ثبت فهرست سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی (app) که در داخل کشور میزبانی می‌شود اقدام کنند تا اپراتورها تعرفه ترجیحی برای مشترکانی که به سایت‌های مذکور مراجعه می‌کنند را اعمال کنند. در این اطلاعیه همچنین ذکر شده که به‌دلیل پیچیدگی‌های اجرای فنی برای اعمال تعرفه یادشده، از زمان ثبت‌ درخواست تا فعال‌سازی، نیازمند یک ماه زمان است. نوین امنیت سایبری نقش‌آفرین شود.