این محدودیت شامل تراشه‌های تولید شرکت‌های خارجی با استفاده از نرم‌افزار یا فناوری آمریکایی هم می‌شود. دولت آمریکا ۳۸ زیرمجموعه هوآوی در ۲۱ کشور را به لیست سیاه اقتصادی خود اضافه کرد و شمار زیرمجموعه‌های این شرکت که از ماه مه سال ۲۰۱۹ هدف گرفته شده‌اند را به ۱۵۲ زیرمجموعه رساند. ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا به شبکه فاکس بیزنس گفت: محدودیت‌ها علیه تراشه‌های طراحی هوآوی در ماه مه باعث شد آنها اقداماتی را برای دور زدن این محدودیت‌ها انجام دهند و از طریق شرکت‌های شخص ثالث اقدام کنند. مقررات جدید روشن می‌کند که استفاده از نرم‌افزار یا فناوری ساخت آمریکا ممنوع بوده و مستلزم دریافت مجوز است.

مایک پمپئو، وزیرخارجه آمریکا در توییتی اعلام کرد دولت آمریکا با تشدید محدودیت دسترسی هوآوی به فناوری آمریکایی و به خطر انداختن یکپارچگی شبکه‌های جهان و اطلاعات خصوصی آمریکایی‌ها، ضربه مستقیمی به هوآوی و حزب کمونیست چین وارد کرد. شرکت هوآوی در این باره اظهارنظری نکرد. اکنون که روابط میان آمریکا و چین در تیره‌ترین وضع خود قرار دارد، واشنگتن دولت‌های سراسر جهان را وادار کرده است شرکت هوآوی را تحت‌فشار قرار دهند و مدعی است این شرکت اطلاعات را به دولت چین ارائه می‌دهد درحالی‌که هوآوی منکر جاسوسی برای چین شده است. رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه با حضور در فاکس بدون ارائه مدرکی، هوآوی را به جاسوسی از آمریکایی‌ها متهم کرد. وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد اقدامات جدید که فورا به اجرا گذاشته می‌شوند برای جلوگیری از دور زدن کنترل‌های صادراتی آمریکا از سوی هوآوی موثر خواهند بود. اما انجمن صنعت نیمه‌رسانای آمریکا اعلام کرد محدودیت‌های گسترده برای فروش تراشه‌های تجاری باعث مختل شدن صنعت نیمه‌رسانای آمریکا می‌شود.

مقررات جداگانه جدید دیگری شرکت‌ها را ملزم کرده است برای فروش به شرکت هوآوی مجوز درخواست کنند. وزارت بازرگانی آمریکا همچنین تایید کرد مجوز کلی موقتی که موعد آن روز جمعه برای کاربران دستگاه‌های هوآوی منقضی می‌شود را تمدید نخواهد کرد. محدودیت‌های فعلی آمریکا تاثیر شدیدی روی هوآوی و تامین‌کنندگانش داشته است. محدودیت‌هایی که در ماه مه اعلام شد تا ۱۴ سپتامبر به‌طور کامل اجرا نمی‌شوند. براساس گزارش رویترز، مجله مالی کایشین در هشتم اوت گزارش کرد که هوآوی از ماه آینده به دلیل فشارهای آمریکا روی تامین‌کنندگانش، ساخت چیست‌های پرچمدار خود را متوقف خواهد کرد. بخش «های سیلیکون» هوآوی برای طراحی این تراشه‌ها به نرم‌افزار شرکت‌های آمریکایی نظیر کادنس دیزاین سیستم و سینوپسیس متکی بود.