تیپاکس خبر داد: شخصیسازی محصولات پستی به کمک هوش مصنوعی
فاخر با تاکید بر نقش این شرکت بهعنوان یک سرویس پست خصوصی در تامین رفاه مردم و برآوردن خواستههای لجستیکی گفت: ایجاد تغییرات در ساختار سنتی تیپاکس، عملا از سال ۹۶ آغاز شد و بعد از یک سال تقریبا از یک شرکت کاملا سنتی به یک سازمان نوآور بر پایه بسترهای نرمافزاری رسید. مدیرعامل تیپاکس در ادامه با اشاره به تجربه توسعه در تیپاکس افزود: «در طول سه سالی که تیپاکس درگیر توسعه بوده، از آنجا که مسیر پیشرفت را از زیرساختهای اصلی خودش آغاز کرده، تا امروز دچار مشکل جدی نشده است. ما این زیرساختها را از سیستم مرتبسازی کالاها گرفته تا عملیات فروش توسعه دادیم و بعد از آن تلاش کردیم تا تحولی در زمینه منابع انسانی سازمان ایجاد کنیم. طبیعتا این مسیر به سادگی هموار نشده و ما هم درگیر آزمون و خطاها و چالشهای زیادی بودهایم اما از آنجا که چشماندازمان برای توسعه مشخص بوده، توانستهایم کاملا یکدست عمل کنیم و با همین زیرساختها قدم در مسیر توسعه بازاریابی و برند گذاشتهایم.»
او ضمن توضیح روند تغییرات سیستمهای لجستیکی و یافتههای جدید شرکتهای مختلف در سراسر دنیا، افزود: «یکی از چشماندازهای ما در آینده شخصیسازی محصول با استفاده از زیرساختهای فناورانه و هوش مصنوعی در تیپاکس است. با تحقق این هدف قادر خواهیم بود برای هر فرد سرویس مختص خودش را تعریف کنیم. آنچه بهعنوان خدمت پستی امروزه در ایران درحال اجراست، عموما ارائه یک سرویس مشخص و بدون تغییر است درحالیکه هر مشتری نیاز متفاوتی دارد و رفع آن نیازها خدمات ویژهای میطلبد. در «شخصیسازی محصول» خدمات پستی، هدف ارائه سرویسهای کاملا اختصاصی متناسب با نیاز هر مشتری است بهطوریکه هر شخصی با ورود به سامانه ارائه خدمات، بتواند با کنار هم قرار دادن چندین گزینه، یک خدمت پستی اختصاصی و متناسب با شرایط خود طراحی کند.»
مهرداد فاخر با اشاره به برنامههایی که این مجموعه به فراخور پیشرفت تکنولوژی در چشمانداز آتی خود درنظر گرفته، گفت: شاید این دورنمایی بعید و دور از دسترس بهنظر برسد اما نقطهای است که در صورت نیل به آن میتوانیم جریان لجستیکی کارآمدی را ایجاد کنیم. از طرف دیگر همانطور که میدانید سهم عمدهای از گازهای گلخانهای در دنیا توسط سیستمهای حملونقل ایجاد میشود، بنابراین با اتوماسیون و استفاده از همین هوش مصنوعی ما میتوانیم قدمی در مسیر بهبود وضعیت زمین برداریم.»