کاهش ۵۰درصدی سفارش قطعات موبایل سامسونگ

شماره روزنامه: ۴۸۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۴۹۴۳۷ بازار دیجیتال

مهر : طبق گزارشی جدید، سامسونگ میزان سفارش قطعات موبایل را ۵۰ درصد کاهش داده است. دلیل این امر کاهش تقاضا و کندی تولید به‌دلیل شیوع ویروس کرونا است. شیوع ویروس کرونا روی زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان تاثیر گذاشته است. کسب‌وکارهای مختلف نیز با چالش‌هایی روبه‌رو شده‌اند. شرکت سامسونگ به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده موبایل در جهان نیز با مشکلاتی روبه‌رو شده است. طبق گزارشی جدید، این شرکت سفارش قطعات موبایل را ۵۰ درصد کاهش داده است.

در سه ماه نخست ۲۰۲۰ سامسونگ توانست تعداد قابل‌توجهی موبایل گلکسی S۲۰و گلکسیZ Flip را بفروشد. البته فروش این موبایل‌ها ۴۰ درصد کمتر از فروش سری گلکسی S۱۰ بود. اما در ماه‌های آینده فروش دستگاه‌های این شرکت با چالش روبه‌رو خواهد شد. از زمان شیوع ویروس کرونا سامسونگ تمام واحدهای تولید‌کننده موبایل خود در کره جنوبی، هند و برزیل را تعطیل کرده است. از سوی دیگر چرخه تقاضا نیز به‌شدت آسیب دیده است.

این روند سبب شده سامسونگ سفارش قطعات موبایل را ۵۰ درصد کاهش دهد. میزان تقاضا، ابزار فروش و همچنین تولید دراین شرکت با چالش روبه‌رو شده است. سامسونگ سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دستگاه موبایل می‌سازد، اما باتوجه به کاهش سفارش قطعات، تولید در ۲۰۲۰ میلادی به‌شدت کاهش می‌یابد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن