رئیس رگولاتوری:

صداوسیما مانع توسعه موبایل است

شماره روزنامه: ۴۴۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۶۵۵۶۴ بازار دیجیتال

مهر : رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با انتقاد از عدم آزادسازی باند فرکانسی توسط سازمان صدا و سیما که مانع توسعه موبایل در کشور شده است، گفت: موضوع را به شورای‌عالی فضای مجازی ارجاع داده‌ایم.

صداوسیما مانع توسعه موبایل است

حسین فلاح‌جوشقانی با اشاره به ضرورت آزادسازی باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز که قبلا برای پخش همگانی آنالوگ از آن استفاده می‌شد، گفت: باوجود بلااستفاده بودن این باند فرکانسی، متاسفانه صداوسیما آن‌ را آزاد نمی‌کند تا از آن برای توسعه شبکه موبایل استفاده شود که موضوع به شورای‌عالی فضای مجازی ارجاع شده است. رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره این باند فرکانسی در اختیار صداوسیما گفت: باتوجه به دیجیتالی شدن شبکه پخش همگانی که در همه‌جای دنیا رخ داده است، بخشی از باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز که قبلا برای سرویس آنالوگ پخش همگانی استفاده می‌شد، اکنون آزاد شده است و بر اساس مقررات بین‌المللی و توافقات انجام شده در کشورهای مختلف، این باند به توسعه موبایلی و تلفن همراه اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: صداوسیما در ایران برخلاف دیجیتالی شدن و بلااستفاده بودن این باند، ادعای مالکیت بر آن را دارد، درحالی‌که مطابق مقررات موجود همچون سایر باندهای فرکانسی باید برای توسعه زیرساخت و شبکه‌ها از آن استفاده شود. معاون وزیر ارتباطات این بخش از باندهای فرکانسی را از نظر اقتصادی بسیار باارزش خواند و اظهار کرد: به دلیل اختلافاتی که تاکنون حل نشده، موضوع در دولت و شورای عالی فضای مجازی مطرح شده و فرآیند آن در جریان است. وی درباره باند فرکانسی موردنیاز اینترنت اشیا نیز گفت: در حوزه اینترنت اشیا و نسل پنجم تلفن‌همراه، مطالعات خود را به‌صورت کامل انجام داده‌ایم و در سال آینده نیز کنفرانس بین‌المللی رادیویی در این زمینه برگزار می‌شود که یکی از تصمیمات این کنفرانس، درباره باند فرکانسی حوزه اینترنت اشیا و نسل پنجم تلفن همراه است و آمادگی کامل داریم تا از حقوق فرکانسی کشور در این حوزه دفاع کنیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن