اجرای همگانی توییت ۲۸۰ کاراکتری در توییتر

شماره روزنامه: ۴۱۹۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۱۲۴۸۲ بازار دیجیتال

ایسنا : پس از گزارش‌هایی مبنی بر اجرای آزمایشی افزایش تعداد کاراکترهای قابل انتشار در توییتر، هم اکنون این شبکه اجتماعی اعلام کرده که این امکان را برای همه کاربران فراهم کرده است. تقریبا یک ماه پیش بود که گزارش‌هایی مبنی بر اجرای آزمایشی افزایش تعداد کاراکترهای قابل انتشار در هر توییت از ۱۴۰ به ۲۸۰ کاراکتر منتشر شد. این اجرای آزمایشی تنها برای شمار محدودی از کاربران قابل دسترسی و استفاده بود و پس از آنکه این طرح با استقبال کاربران این شبکه اجتماعی و موفقیت مواجه شد، هم اکنون توییتر اعلام کرده است که از این پس همه کاربران قادر خواهند بود پیام‌ها و توییت‌های خود را تا مرز ۲۸۰ کاراکتر نوشته و منتشر کنند.

تا پیش از این، محدودیت تعداد کاراکترهای هر توییت ۱۴۰بود که این موجب شده بود کاربران بسیاری از تعداد بسیار کم کاراکترهای قابل انتشار و ارسال ناراضی باشند. چراکه در برخی زبان‌ها هر کلمه تعداد کاراکترهای متفاوتی دارد. انتشار نتایج تحقیقاتی که توییتر انجام داده بود نشان داد که تقریبا اغلب زبان‌های موجود در زمان استفاده از توییتر با مشکل محدودیت کاراکتر روبه ‌رو می‌شوند. به‌عنوان مثال، در شماری از زبان‌ها نظیر چینی، ژاپنی و کره‌ای می‌توان تقریبا دو برابر اطلاعات را با یک کاراکتر انتقال داد، این در حالی است که در زبان‌هایی نظیر ایتالیایی، انگلیسی و اسپانیایی چنین قابلیتی امکان‌پذیر نیست.

برای مثال تنها ۴/ ۰ درصد از توییت‌های ژاپنی به محدودیت ۱۴۰کاراکتری رسیده‌اند؛ اما در مورد زبان انگلیسی، بیش از ۹ درصد از توییت‌ها با ۱۴۰ کاراکتر منتشر شده‌اند. توییتر محدودیت ۱۴۰ کاراکتری را یکی از اصلی‌ترین عواملی می‌داند که باعث ناامیدی کاربران شده بود. بنابر اعلام و گزارش‌های منتشر شده از سوی کاربران این شبکه اجتماعی پرطرفدار و محبوب، توییتر تصمیم گرفته بود که این محدودیت را به ۲۸۰ کاراکتر برساند. به این منظور در ابتدا برای شمار محدودی از کاربران این قابلیت و امکان را فراهم کرد تا در صورت نیاز، آن را اصلاح یا لغو کند. پس از آنکه افزایش تعداد کاراکترها از مرحله اجرای آزمایشی آن سرافراز بیرون آمد، توییتر اعلام کرد که این امکان برای تمامی کاربران این شبکه اجتماعی قابل دسترسی و استفاده خواهد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن