اتصال ۷ ولایت افغانستان به فیبر نوری

شماره روزنامه: ۳۷۶۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۰۵۲۵۶۸ بازار-دیجیتال

<p> <strong>خبرگزاری فارس:</strong> وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان اعلام کرد، ۷ ولایت در این کشور به فیبرنوری متصل شده و قرار است مالیات مشترکان شرکت‌های مخابراتی به حساب بودجه ملی واریز شود. «عبدالرزاق وحیدی» وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان با بیان اینکه ۲۵ میلیون سیم‌کارت در سراسر این کشور توزیع شده است، گفت: تنها ۱۵ میلیون این سیم‌کارت‌ها فعال است. وحیدی افزود: برای جلوگیری از توزیع سیم‌کارت‌های غیر قانونی، وزارت مخابرات و تکنولوژی اطلاعاتی افغانستان تلاش می‌کند تا یک طرح خوب را با همکاری وزارت کشور این کشور و شرکت‌های مخابراتی تهیه کند. </p>

اتصال 7 ولایت افغانستان به فیبر نوری

خبرگزاری فارس: وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان اعلام کرد، ۷ ولایت در این کشور به فیبرنوری متصل شده و قرار است مالیات مشترکان شرکت‌های مخابراتی به حساب بودجه ملی واریز شود. «عبدالرزاق وحیدی» وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان با بیان اینکه ۲۵ میلیون سیم‌کارت در سراسر این کشور توزیع شده است، گفت: تنها ۱۵ میلیون این سیم‌کارت‌ها فعال است. وحیدی افزود: برای جلوگیری از توزیع سیم‌کارت‌های غیر قانونی، وزارت مخابرات و تکنولوژی اطلاعاتی افغانستان تلاش می‌کند تا یک طرح خوب را با همکاری وزارت کشور این کشور و شرکت‌های مخابراتی تهیه کند.

وی از اتصال فیبر نوری به ۷ ولایت خبر داد و افزود: در یک سال گذشته بیش از هزار کیلومتر مسیر فیبر نوری حفر شده است. وی با بیان اینکه دیجیتال‌سازی خدمات، اولویت کاری این وزارت است تصریح کرد: در سال گذشته ۴۵۰ آنتن در چندین ولایت‌ نصب شده است. عبدالرزاق وحیدی تاکید کرد: افغانستان در ۱۴ سال گذشته در حوزه تکنولوژی و مخابرات پیشرفت‌های زیادی داشته است. وی افزود: ناامنی و نرخ تورم از چالش‌های فرا روی مخابرات و تکنولوژی اطلاعاتی در افغانستان محسوب می‌شود. وحیدی با اشاره به جمع‌آوری مالیات ۱۰ درصدی از مشترکین شرکت‌های مخابراتی، گفت: تاکنون برنامه‌ای که از سوی دولت افغانستان برای شفافیت در روند جمع‌آوری مالیات ۱۰ درصدی از سیم‌کارت‌ها وعده داده شده بود، ایجاد نشده است. وی تصریح کرد: تمام درآمدی که از سیم‌کارت‌ها به دست می‌آید، به حساب وزارت دارایی افغانستان انتقال می‌یابد و به همین منظور وزارت دارایی مصمم است تا آن را شامل بودجه دولت کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن