وعده بهبود قیمت صیفیها
دنياي اقتصاد : قیمت سیبزمینی اخیرا در بازار نوسانهایی داشته است. در همین حال برخی کارشناسان دلیل این نوسان را بارشهای اخیر دانسته و تاکید کردند که این بارشها منجر شده تا بخشی از محصولات آسیب ببینند و ورود آنها به بازار با کندی انجام شود. اما دیروز یکی از مسوولان نظارت بر فروشندگان میوه و سبزی از بازگشت ثبات به بازار سیبزمینی و گوجهفرنگی تا یکی، دو هفته آتی خبر داد.
اسدالله کارگر با اشاره به روند قیمتی هفته گذشته گفت: «تنوع میوه در جابهجایی فصل فراوان است و میوههای جدید هم به بازار آمده است. تا امروز نوبری داشتیم ولی هم اینک مشکل خاصی نداریم و فقط در بحث سیبزمینی نوسان داشتیم که تا یکی، دو هفته آینده به ثبات خواهند رسید.
در این دو قلم گزارش شفاهی به دست ما رسید که صادرات صورت گرفته است، ولی گزارش کتبی به دست ما نرسید که در نوسان قیمتی بیتاثیر نبوده است. ما شاهد تورم هم هستیم ولی افزایش قابل توجه کنونی به ثبات خواهد رسید.
وی در این گفتوگوی کوتاه تلفنی در رادیو گفتوگو، کالای پر مصرف را سیبزمینی و پیاز عنوان و ابراز امیدواری کرد بازار میوه به زودی مناسبسازی شود.
در ادامه قیمت جدید برخی از انواع میوه در بازار میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران را ملاحظه میکنید: پرتقال رسمی جنوب ۹۵۰۰، کیوی ۱۳۴۰۰، خیار گلخانهای ۸۵۰۰، سیب قرمز ۱۱۳۰۰، موز ۲۵۸۰۰، خرمالو ۱۸۷۰۰، انگور بیدانه سفید ۲۴۰۰۰، لیمو شیرین ۱۵۵۰۰، هندوانه ۴۲۰۰، انار ۱۴۵۰۰، لیموترش سنگی ۱۲۴۰۰، نارنگی ۱۲۳۰۰، به ۱۵۰۰۰ و پرتقال تامسون شمال با قیمت ۹۸۰۰ تومان به فروش میرسد.