محمد میر رضوی درباره دلایل افزایش قیمت تن ماهی اظهار کرد: هزینه‌های تولید تن ماهی با افزایش قیمت مواد اولیه مانند؛ ماهی تن، قوطی، درب قوطی، کارتن، شرینگ، مواد افزودنی و... افزایش قابل توجهی داشته است همچنین در سال‌جاری هزینه‌های جانبی مانند؛ دستمزد، بیمه، ارزش افزوده و... نیز افزایش یافته است.

میر رضوی در پاسخ به چگونگی قیمت‌گذاری تن ماهی گفت: اعضای سندیکای صنایع کنسرو ایران پیشنهاد‌های خود را همراه با آنالیز قیمت برای ما ارسال می‌کنند، سندیکا پس از بررسی آنها پیشنهاد خود را با در نظرگرفتن تمامی مولفه‌ها ارائه می‌دهد.

به گفته وی؛ سندیکا در اعلام قیمت پیشنهادی علاوه بر در نظر گرفتن هزینه‌های تولید، شرایط تولیدکنندگان را در بازار رقابتی نیز در نظر می‌گیرد.

میر رضوی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان همواره به دنبال حفظ سهم خود در بازار و عقب نماندن از رقبا هستند، افزود: رقابت به تولیدکنندگان اجازه افزایش قیمت خارج از کشش بازار و توان مصرف‌کننده را نمی‌دهد. البته این را باید اعلام کنم که هیچ تولیدکننده‌ای از افزایش قیمت استقبال نمی‌کند چراکه افزایش قیمت به معنی تقاضای کمتر و از رفتن دست سهم فروش در بازار است.میر رضوی آخرین قیمت پیشنهادی تولیدکنندگان تن ماهی را ۳۲ تا ۳۴ هزار تومان اعلام کرد. این در حالی است که البته سندیکا با افزایش قیمت تن ماهی به بیش از ۳۰ هزار تومان مخالف است.میررضوی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر قیمت‌ها در بازار بالاتر از قیمت‌های اعلام شده است، افزود: گران فروشی در بازار به دلیل عدم نظارت اتفاق می‌افتد و به تولیدکننده ارتباطی ندارد. همچنین بخشی از مشکلات بازار مربوط به بی‌توجهی بیشتر تصمیم‌گیران به تشکل‌های بخش خصوصی است.میر رضوی با اشاره به قانون بهبود کسب و کار اظهار کرد: در ماده ۲ قانون بهبود کسب و کار آمده است که هر تصمیمی باید با نظر انجمن‌های ذی ربط گرفته شود، اما کمتر مسوول تصمیم‌سازی نظر تولیدکننده را مورد توجه قرار می‌دهد.