چرخش بزرگ دولت‌ها از اوراق امن به سهام پرریسک؛

دنیای اقتصاد: تمایل دولت‌ها به خرید سهام شرکت‌های آمریکایی به جای اوراق قرضه، از چرخش آن‌ها به سوی دارایی‌های پرریسک حکایت دارد و اقتصاد جهانی اکنون پیامدهای این تغییر مسیر را با تمام وجود حس می‌کند.

انقلاب مالی بزرگی در آمریکا در جریان است؛

دنیای اقتصاد: انقلاب مالی بزرگی در آمریکا در جریان است. طی یک سال گذشته، بازارهای این کشور رکوردهای بی‌سابقه‌ای را ثبت کرده‌اند؛ از بزرگ‌ترین عرضه اولیه سهام تاریخ توسط اسپیس‌ایکس گرفته تا عظیم‌ترین جذب سرمایه یک شرکت سهامی عام مانند گوگل یا یک شرکت خارجی مثل «اس‌کی هاینیکس».

اخبار بازارها روزنامه شماره ۶۶۰۳

  • شنبه، ۲۰ تیر ۱۴۰۵
  • اختلاف میان نرخ اسکناس و نرخ حواله دلار به ۲۰درصد رسید

    روزنامه شماره ۶۶۰۳

    دلار در اوج ۷ هفته

    اسکناس دلار در سومین پنج‌شنبه تیرماه، ۱۷۸هزار و ۸۰۰تومان در صرافی‌ها به فروش رسید که بالاترین میزان از ابتدای خردادماه تا‌کنون است. نرخ دلار در روز ۱۸تیرماه (۱۷۸هزار و ۸۰۰تومان)، ۳درصد بالاتر از روز مشابه هفته قبل و بیش از ۱۲درصد بالاتر از آخرین نرخ ثبت‌شده در ماه قبل ثبت شد. نرخ آزاد دلار، آخرین بار در روزهای پایانی اردیبهشت ۱۷۹هزار تومان بود و در خردادماه (با افزایش خوش‌بینی نسبت به فاصله گرفتن کشور از تنش نظامی)، روند کاهشی آغاز کرد.
  • چرا خرید دوربین‌های دست دوم رونق گرفته است؟

    روزنامه شماره ۶۶۰۳

    نسل زد در لنز رترو

    نسل زد در حال احیای شگفت‌انگیز دوربین‌های دیجیتال قدیمی است و از نتایج بی‌عیب و نقص عکاسی با گوشی‌های هوشمند به جذابیت واقعی و دانه‌دار دوربین‌های کامپکت اوایل دهه ۲۰۰۰ روی آورده است. این روند، میل به نقص و قطع ارتباط آگاهانه را در دنیایی که همیشه متصل است، برآورده می‌کند. برای کاربران آی‌فون، این امر راه‌های جدیدی را برای ثبت و به اشتراک گذاشتن لحظات متمایزی که در فیدهای اجتماعی ظاهر می‌شوند، باز می‌کند. آنچه که به عنوان نوستالژی خاص آغاز شد، به جنبشی پر جنب و جوش تبدیل شده است که ظاهر قدیمی را با خلاقیت معاصر ادغام می‌کند.
۱