کشتی توفان زده
گروه تاریخ و اقتصاد: ششم آوریل سال ۱۴۷۶. مجبور شدیم با کلیه وسایل در ساحل توقف کنیم. کشتی بر ساحل قرار گرفته بود و منتظر باد مساعد بود. مدت هشت روز انتظار کشیدیم و چون در این مدت «مارکو» هم در شهر بود و ما در اینجا تنها بودیم، بیاندازه میترسیدیم. بالاخره لطف خداوند شامل حال ما شد و باد مساعد وزیدن گرفت. همه بر ساحل جمع شدیم و کشتی را به آب انداختند و ما فورا وسایل خود را به کشتی منتقل کردیم، و کشتی آماده حرکت شد. مسافران کشتی روی هم رفته با ناخدا و شش نفر ملوان ۳۵ نفر بودند. در میان مسافران عدهای بازرگان بودند و برنج و ابریشم و فاستونی برای ارسال به بازارهای روسیه به هشترخان میبردند، و عدهای تاتار که میرفتند پوست خز خریده به دربند بیاورند.
![کشتی توفان زده](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/NTljOTBkNGI5/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RabjbGC4ehEw10t7TZyzEhnm/.jpg)
گروه تاریخ و اقتصاد: ششم آوریل سال ۱۴۷۶.مجبور شدیم با کلیه وسایل در ساحل توقف کنیم. کشتی بر ساحل قرار گرفته بود و منتظر باد مساعد بود. مدت هشت روز انتظار کشیدیم و چون در این مدت «مارکو» هم در شهر بود و ما در اینجا تنها بودیم، بیاندازه میترسیدیم. بالاخره لطف خداوند شامل حال ما شد و باد مساعد وزیدن گرفت. همه بر ساحل جمع شدیم و کشتی را به آب انداختند و ما فورا وسایل خود را به کشتی منتقل کردیم، و کشتی آماده حرکت شد. مسافران کشتی روی هم رفته با ناخدا و شش نفر ملوان ۳۵ نفر بودند. در میان مسافران عدهای بازرگان بودند و برنج و ابریشم و فاستونی برای ارسال به بازارهای روسیه به هشترخان میبردند، و عدهای تاتار که میرفتند پوست خز خریده به دربند بیاورند.
- سفرنامه آمبروسیو کنتارینی
ترجمه: قدرتالله روشنی، نشر امیرکبیر، ۱۳۴۹
ارسال نظر