زمان سنج - ۱۰ آبان ۹۳
گروه تاریخ و اقتصاد: در ۲۰ اکتبر سال ۱۹۶۷ نمایشگاه جهانی مونترال کانادا به کار خود پایان داد. اکسپو۶۷ یکی از مهمترین اتفاقات تجاری قرن بیستم نام گرفته است. دراین نمایشگاه که از ۲۷ آوریل همان سال آغاز به کار کرده بود ۶۲ کشور جهان شرکت کرده و صنایع و تولیدات خود را به نمایش گذاشته بودند. ۵۰ میلیون بازیدکننده، آمار خیرهکنندهای بود که اکسپو ۶۷ را به خاطرهای بزرگ برای برگزارکنندگانش تبدیل کرده است، چراکه بیشترین تعداد تماشاگر (visitor) را در همه زمانها تا آن موقع داشته است. شعار این نمایشگاه «انسان و جهان او» بود که از کتاب «باد، ریگ و ستارهها» نوشته نویسنده بزرگ آنتوان سنت اگزوپری اقتباس شده بود.
![زمان سنج - ۱۰ آبان ۹۳](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/MDdiYmM2NGQ5/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05Raa_1A-N2uGReUt7TZyzEhnm/.jpg)
گروه تاریخ و اقتصاد: در ۲۰ اکتبر سال ۱۹۶۷ نمایشگاه جهانی مونترال کانادا به کار خود پایان داد. اکسپو۶۷ یکی از مهمترین اتفاقات تجاری قرن بیستم نام گرفته است. دراین نمایشگاه که از ۲۷ آوریل همان سال آغاز به کار کرده بود ۶۲ کشور جهان شرکت کرده و صنایع و تولیدات خود را به نمایش گذاشته بودند. ۵۰ میلیون بازیدکننده، آمار خیرهکنندهای بود که اکسپو ۶۷ را به خاطرهای بزرگ برای برگزارکنندگانش تبدیل کرده است، چراکه بیشترین تعداد تماشاگر (visitor) را در همه زمانها تا آن موقع داشته است. شعار این نمایشگاه «انسان و جهان او» بود که از کتاب «باد، ریگ و ستارهها» نوشته نویسنده بزرگ آنتوان سنت اگزوپری اقتباس شده بود. عملیات ساخت اکسپو ۶۷ از ماه اوت سال ۱۹۶۳ در گسترهای به مساحت ۳۶۵ هکتار آغاز شده بود. بودجه اولیه برای راهاندازی این نمایشگاه ۱۶۷ میلیون دلار پیشبینی شده بود که در نهایت ۴۳۹ میلیون دلار هزینه در بر داشت. ایران نیز یکی از ۹ کشور آسیایی بود که در این نمایشگاه حضور چشمگیری یافته و محصولات مرتبط با صنایع دستی و مدرن خود را به نمایش گذاشته بود. غرفه (پاویون) ایران در این نمایشگاه بر اساس معماری کهن و ستونهای تختجمشید طراحی شده بود مضمون آن نیز این بود: «ایران؛ گذشته، حال و آینده».
منبع: expo۶۷.morenciel.com
ارسال نظر