رکود، در معاملات اراضی ۳۷
گزارشهای متعدد کارشناسان و خبرنگاران در هفته منتهی به ۲۹/ ۴/ ۳۷ حکایت از آن دارد که بازار معاملات اراضی که از قبل به سستی و رکود کشیده شده بود همچنان ادامه داشته است. براساس برخی گزارشها زمینهای تجارتی اراضی دره قرچک (شمال شرقی تهران و تهران پارس امروزی) که در دست عدهای متمرکز بود، برای فروش عرضه میشد. این زمینها هم به امید آبیاری توسط سد لتیان فروش میرفت؛ ولی در این مورد هم بازار تند و گرمی وجود نداشت و معاملات بهندرت انجام میشد. معاملات زمینهای کرج و عباسآباد (بهشتی امروز) و یوسفآباد کاملا راکد بوده و در دو جاده شمیران (شریعتی و ولیعصر امروزی) کم و بیش معاملاتی روی زمینهای ساختمانی (قابل سکونت و ساخت) انجام میگرفته است.
![رکود، در معاملات اراضی 37](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/ODJjZTUzZTA0/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaYbvKjk1h5fJUt7TZyzEhnm/.jpg)
گزارشهای متعدد کارشناسان و خبرنگاران در هفته منتهی به ۲۹/ ۴/ ۳۷ حکایت از آن دارد که بازار معاملات اراضی که از قبل به سستی و رکود کشیده شده بود همچنان ادامه داشته است. براساس برخی گزارشها زمینهای تجارتی اراضی دره قرچک (شمال شرقی تهران و تهران پارس امروزی) که در دست عدهای متمرکز بود، برای فروش عرضه میشد. این زمینها هم به امید آبیاری توسط سد لتیان فروش میرفت؛ ولی در این مورد هم بازار تند و گرمی وجود نداشت و معاملات بهندرت انجام میشد. معاملات زمینهای کرج و عباسآباد (بهشتی امروز) و یوسفآباد کاملا راکد بوده و در دو جاده شمیران (شریعتی و ولیعصر امروزی) کم و بیش معاملاتی روی زمینهای ساختمانی (قابل سکونت و ساخت) انجام میگرفته است. همچنین در «قشلاق» بازار بهتری وجود داشته و زمینهای شرق تهران از قبیل تهران نو، تهرانپارس و نارمک مثل زمینهای دیگر جریان سستی داشته، قیمت در این زمینها کم و بیش تنزل داشته است.
ارسال نظر