تحلیف زرداری و پاکستان جدید
روزنامه نیوز چاپ پاکستان به مراسم تحلیف زرداری پرداخت. این روزنامه آصف علی زرداری را به عنوان چهاردهمین رییسجمهور پاکستان معرفی کرد. «آصف علی زرداری»، رهبر حزب مردم دو روز پیش طی مراسمی در اسلام آباد به عنوان چهاردهمین رییسجمهور پاکستان سوگند یاد کرد.
روزنامه نیوز چاپ پاکستان به مراسم تحلیف زرداری پرداخت. این روزنامه آصف علی زرداری را به عنوان چهاردهمین رییسجمهور پاکستان معرفی کرد. «آصف علی زرداری»، رهبر حزب مردم دو روز پیش طی مراسمی در اسلام آباد به عنوان چهاردهمین رییسجمهور پاکستان سوگند یاد کرد. مراسم تحلیف زرداری که در «ایوان صدر»، کاخ ریاستجمهوری پاکستان در اسلامآباد برگزار شد به طور زنده از تلویزیون پاکستان پخش شد. زرداری طی این مراسم گفت: سوگند یاد میکنم که به پاکستان وفادار و معتقد باشم. رییسجمهور جدید پاکستان زمانی که میخواست در جای خود بنشیند با شعارهای حضار نظیر «زنده باد بوتو!» و «بوتو زنده است!» مورد استقبال قرار گرفت.
در تایلند روزنامهها اعلام کردند: نخستوزیر آن کشور به خاطر شرکت در یک برنامه آشپزی باید به کنارهگیری از مقام خود تن در دهد. حضور ساماک سانداراوج نخستوزیر تایلند در این برنامه تلویزیونی نقض قانون اساسی این کشور به شمار میآید و این امر باعث شد وی مجبور به استعفا شود.