در حال حاضر بعضی از پلتفرم‌‌‌های فعال در زمینه تاکسی اینترنتی، بدون اخذ هر گونه مجوزی از وزارت بهداشت به توزیع و عرضه غیرقانونی دارو در ابعاد وسیع دست می‌‌‌زنند. عدم‌پاسخگویی این پلتفرم‌‌‌ها در مورد مبادی تهیه دارو باعث شده است که این مکان‌‌‌ها به بهترین محل برای ورود انواع داروهای ممنوعه، قاچاق و تقلبی به شبکه تامین داروی کشور تبدیل شده و به سلامت مردم آسیب برسد.

«منطقی‌‌‌ترین و اصولی‌‌‌ترین گام جهت ورود به جرگه کشورهایی که فروش اینترنتی دارو در آنها به صورت نظام‌مند و قانونی صورت می‌گیرد، تدوین قوانین و ضوابط لازم به منظور جلوگیری از هر گونه سوءاستفاده احتمالی از بستر جدید برای عرضه دارو و کالاهای سلامت‌محور است.» در گام بعدی باید ضمن بازنگری فهرست داروهای بدون نسخه (OTC) جایگاه داروساز در فرآیند عرضه اینترنتی این دسته از داروها تعریف شده تا داروها صرفا با عاملیت مستقیم داروخانه در اختیار بیماران قرار گرفته و ارتباط حرفه‌‌‌ای بین آنان محفوظ بماند. بدیهی است که گام‌‌‌های دیگر در این راستا باید با بررسی و سنجش مراحل قبلی و الگو قراردادن تجربیات سایر کشورهایی که شرایطی مشابه کشور ما دارند انجام شود.

فشارهایی که اخیرا از سوی وزارت اقتصاد، هیات مقررات‌‌‌زدایی و سایر ارگان‌‌‌های غیرمرتبط با سلامت بر سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت برای تدوین آیین‌‌‌نامه فروش اینترنتی دارو وارد می‌شود، این نگرانی را ایجاد کرده است که قبل از تدوین قوانین جامع موردنیاز، پلتفرم‌‌‌هایی که سابقه نامطلوبی در انواع تخلفات دارویی داشته و از طرفی نشان داده‌‌‌اند قادر به حفظ امنیت اطلاعات بیماران نیستند، سلامت جامعه را بیش از پیش تحت‌تاثیر قرار دهند. شورای‌‌‌عالی نظام پزشکی ضمن هشدار بابت به خطر افتادن سلامت مردم، تاکید می‌کند؛ لازم است با توجه به حساسیت و ابعاد فنی و تخصصی موضوع، اتخاذ هرگونه تصمیم در روند تدوین ضوابط و دستورالعمل‌‌‌های مربوطه طبق قانون با حضور و مشارکت کارشناسان و نمایندگان رسمی این سازمان و انجمن‌‌‌های علمی و صنفی صورت پذیرد.