فضای سبز تبریز شکوفا می‌شود

شماره روزنامه: ۳۵۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۲۵۹۸۸ استان-ها

<p> <b>دنیای اقتصاد، تبریز، رعنا نیک‌رفتار:</b> شهردار تبریز گفت: در برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای دو سال آینده اولویت به طرح‌های فضای سبز و زیباسازی شهر اختصاص خواهد یافت. </p> <p> صادق نجفی افزود: در دوسال گذشته، عمده برنامه‌های اجرایی شهرداری منحصر به طرح‌های عمرانی و ترافیکی بود که این موضوع براساس نیازهای شهر به اجرای این طرح‌ها و احداث برخی طرح‌های عمرانی صورت گرفت، از این رو اکنون کمتر تقاطعی در شهر وجود دارد که از یک روگذر یا زیرگذر بی‌بهره باشد و در آنجا گره ترافیکی داشته باشیم. اما برنامه‌ریزی شهرداری در سال‌های آینده متفاوت است به این ترتیب اولویت برنامه‌های اجرایی به طرح‌های زیباسازی محیط شهر و فضای سبز اختصاص خواهد یافت. </p>

دنیای اقتصاد، تبریز، رعنا نیک‌رفتار: شهردار تبریز گفت: در برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای دو سال آینده اولویت به طرح‌های فضای سبز و زیباسازی شهر اختصاص خواهد یافت.

صادق نجفی افزود: در دوسال گذشته، عمده برنامه‌های اجرایی شهرداری منحصر به طرح‌های عمرانی و ترافیکی بود که این موضوع براساس نیازهای شهر به اجرای این طرح‌ها و احداث برخی طرح‌های عمرانی صورت گرفت، از این رو اکنون کمتر تقاطعی در شهر وجود دارد که از یک روگذر یا زیرگذر بی‌بهره باشد و در آنجا گره ترافیکی داشته باشیم. اما برنامه‌ریزی شهرداری در سال‌های آینده متفاوت است به این ترتیب اولویت برنامه‌های اجرایی به طرح‌های زیباسازی محیط شهر و فضای سبز اختصاص خواهد یافت.

شهردار تبریز، داشتن محیطی سبز و زیبا را در شهر از مطالبات بر حق شهروندان دانست و افزود: زیبایی یک شهر با سلامت روحی و آرامش روانی شهروندان ارتباط مستقیم دارد.

نجفی اظهار امیدواری کرد: در پایان دوره چهارم شورای شهر با اجرای این برنامه‌ها تبریز به شهری آباد، زیبا و سرسبز تبدیل شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن