کاهش بی سابقه مصرف سوخت در قزوین

شماره روزنامه: ۳۵۴۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۰۶۵۶۱ استان-ها

<p> <b>دنیای اقتصاد، قزوین، مهرداد نوری</b>: شهردار قزوین گفت: با موافقت وزیر نفت سهمیه گازوئیل با ۹۵ درصد تعدیل قیمت با استاندارد یورو ۴ به سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اختصاص یافت. </p> <p> مسعود نصرتی با اشاره به طرح پایش سهمیه‌بندی نفت و گاز (گازوئیل) اتوبوس‌ها افزود: از ۵ سال پیش شهرداری قزوین برای ایجاد هوای پاک و آسمان آبی با اتخاذ تدابیر ویژه با نصب GPS و کنترل سوخت اتوبوس‌های شرکت واحد موفق شد سوخت هر اتوبوس را از ۳۰۰ به ۱۰۰لیتر در روز کاهش دهد و این مازاد سهمیه گازوئیل را به شرکت نفت برگرداند. </p>

دنیای اقتصاد، قزوین، مهرداد نوری: شهردار قزوین گفت: با موافقت وزیر نفت سهمیه گازوئیل با ۹۵ درصد تعدیل قیمت با استاندارد یورو ۴ به سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اختصاص یافت.

مسعود نصرتی با اشاره به طرح پایش سهمیه‌بندی نفت و گاز (گازوئیل) اتوبوس‌ها افزود: از ۵ سال پیش شهرداری قزوین برای ایجاد هوای پاک و آسمان آبی با اتخاذ تدابیر ویژه با نصب GPS و کنترل سوخت اتوبوس‌های شرکت واحد موفق شد سوخت هر اتوبوس را از ۳۰۰ به ۱۰۰لیتر در روز کاهش دهد و این مازاد سهمیه گازوئیل را به شرکت نفت برگرداند.

شهردار قزوین گفت: شرکت نفت پس از بررسی عملکرد ۳۰ استان و برای تشویق شهرداری قزوین و الگوسازی برنامه‌ریزی قزوین برای دیگر شهرداری‌های کشور، سهمیه ماهانه ۵۴۰ هزار لیتر سوخت گازوئیل با ۵۰ پی‌پی‌ام آلایندگی را با استاندارد یورو ۴ به اتوبوسرانی قزوین اختصاص داد.

نصرتی با بیان اینکه تاکنون سوخت گازوئیل تحویلی به اتوبوسرانی قزوین با بیش از ۷۰ پی‌پی‌ام آلایندگی بود، افزود: هزینه سوخت ۵۰ پی‌پی‌ام حدود ۱۰هزار تومان است و دولت با تخفیف تشویقی شهرداری قزوین این سوخت را لیتری

۲۵۰ تومان به اتوبوسرانی اختصاص می‌دهد.

وی اعلام کرد: با تحویل سوخت ۵۰ پی‌پی‌ام با این تخفیف تشویقی هزینه‌های سالانه سازمان اتوبوسرانی ۱۲ میلیارد ریال کاهش خواهد یافت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن