تشکیل کمیته مشترک همکاری‌های کردستان و سلیمانیه عراق

شماره روزنامه: ۳۱۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۸۹۱۸۴ استان-ها

دنیای اقتصاد - سنندج - فرزاد نویدی: استاندار کردستان گفت: کمیته مشترکی به‌منظور همکاری و پیگیری تفاهم نامه‌های پیشین میان استان‌های کردستان و سلیمانیه تشکیل شد. عبدالمحمد زاهدی پس از نشست میان مسوولان استان‌های کردستان و سلیمانیه عراق افزود: این کمیته مشترک به‌زودی آغاز به‌کار می‌کند. وی با اشاره به اینکه هر دو طرف تاکید کردند که متعهد به اجرای تفاهم نامه‌های گذشته هستند، ادامه داد: نماینده‌های تام‌الاختیار در این کمیته‌ها، مشخص شده است و به هر نتیجه‌ای که برسند عملی می‌شود. وی افزود: اموری که نیاز به تصمیم‌گیری دولت مرکزی باشد آن امور نیز در دولت پیگیری خواهد شد.

دنیای اقتصاد - سنندج - فرزاد نویدی: استاندار کردستان گفت: کمیته مشترکی به‌منظور همکاری و پیگیری تفاهم نامه‌های پیشین میان استان‌های کردستان و سلیمانیه تشکیل شد.

عبدالمحمد زاهدی پس از نشست میان مسوولان استان‌های کردستان و سلیمانیه عراق افزود: این کمیته مشترک به‌زودی آغاز به‌کار می‌کند.
وی با اشاره به اینکه هر دو طرف تاکید کردند که متعهد به اجرای تفاهم نامه‌های گذشته هستند، ادامه داد: نماینده‌های تام‌الاختیار در این کمیته‌ها، مشخص شده است و به هر نتیجه‌ای که برسند عملی می‌شود.
وی افزود: اموری که نیاز به تصمیم‌گیری دولت مرکزی باشد آن امور نیز در دولت پیگیری خواهد شد.
به گفته وی، روابط کردستان ایران و اقلیم کردستان عراق نباید تنها محدود به روابط تجاری باشد و علاوه‌بر آن باید روابط اقتصادی قوی و روابط فرهنگی هم گسترش یابد.
وی گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی را ادامه می‌دهیم و در امور فرهنگی و آموزشی نیز ارتباطات افزایش خواهد یافت.
استاندار سلیمانیه عراق نیز در این نشست گفت: در کمیته مشترکی که تعیین شده است به مدت سه روز مسوولان نهادهای مختلف دو طرف گردهم می‌آیند و کمبودها و مشکلات اجرای تفاهم نامه‌ها، مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بهروز محمد صالح افزود: راه‌های افزایش تعاملات در حوزه‌های مختلف از دیگر اموری است که در این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد.وی اظهار کرد: فعالیت ۲۴ ساعته مرز باشماق یکی از خواسته‌های طرف عراقی است که در این دیدار مورد گفت‌و‌گو قرار خواهد گرفت.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن