تشکیل گروه تخصصی پدافند غیرعامل نظام مهندسی قزوین

شماره روزنامه: ۳۰۵۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۶۳۴۲۳ استان-ها

دنیای اقتصاد - قزوین - مهرداد نوری: گروه تخصصی پدافند غیرعامل نظام مهندسی ساختمان استان قزوین تشکیل شد. رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین گفت: پدافند غیرعامل؛ مناسب‌ترین شیوه کاهش خطر و آسیب‌پذیری است که با تشکیل گروه تخصصی پدافند غیرعامل در نظام مهندسی ساختمان استان قزوین الزامات ساختمانی در این حوزه کنترل و با برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط، تخصص‌های لازم به اعضا ارائه می‌شود. به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین، مهندس فرخزاد اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع پدافندغیرعامل به عنوان یکی از مباحث مقررات ملی ساختمان، تدوین و اجرایی شدن مقررات مجموعه‌ای ضوابط فنی و اجرایی و حقوقی لازم الاجرا در طراحی، نظارت و اجرای عملیات ساختمانی است که به منظور تامین ایمنی، بهره‌دهی مناسب، آسایش، بهداشت و صرفه اقتصادی فرد و جامعه وضع می‌شود.

دنیای اقتصاد - قزوین - مهرداد نوری: گروه تخصصی پدافند غیرعامل نظام مهندسی ساختمان استان قزوین تشکیل شد.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین گفت: پدافند غیرعامل؛ مناسب‌ترین شیوه کاهش خطر و آسیب‌پذیری است که با تشکیل گروه تخصصی پدافند غیرعامل در نظام مهندسی ساختمان استان قزوین الزامات ساختمانی در این حوزه کنترل و با برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط، تخصص‌های لازم به اعضا ارائه می‌شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین، مهندس فرخزاد اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع پدافندغیرعامل به عنوان یکی از مباحث مقررات ملی ساختمان، تدوین و اجرایی شدن مقررات مجموعه‌ای ضوابط فنی و اجرایی و حقوقی لازم الاجرا در طراحی، نظارت و اجرای عملیات ساختمانی است که به منظور تامین ایمنی، بهره‌دهی مناسب، آسایش، بهداشت و صرفه اقتصادی فرد و جامعه وضع می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن