جزیره نگین به منطقه ویژه اقتصادی بوشهر متصل شد

شماره روزنامه: ۱۳۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۹۴۰۲ استان-ها

مدیرکل بنادر و کشتیرانی استان بوشهر گفت: جزیره نگین که از منطقه ویژه اقتصادی بوشهر می‌گذرد، پس از ۱۰سال به محدوده این منطقه متصل شد.

مدیرکل بنادر و کشتیرانی استان بوشهر گفت: جزیره نگین که از منطقه ویژه اقتصادی بوشهر می‌گذرد، پس از ۱۰سال به محدوده این منطقه متصل شد. محمد راستاد در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر افزود: از سال ۷۶ که ‌بندر بوشهر به عنوان منطقه ویژه اقتصادی شناخته شد، جزیره نگین در محدوده این منطقه به حساب نیامد که پس از تلاش‌های فراوان و پیگیری مسوولان استان، شورای عالی مناطق آزاد الحاق و اتصال این جزیره ۱۲هکتاری را برای توسعه بندر بوشهر تصویب کرد.

راستاد اظهار کرد: جزیره نگین با استفاده از مواد حاصل از یک‌میلیون متر مکعب لایروبی در اوایل دهه ۵۰ استحصال شد و با ۲۷هکتار وسعت درنزدیکی‌ اسکله بندر بوشهر قرار گرفته است.

این مسوول با اشاره به آغاز مطالعات ساخت جاده دسترسی به‌ این جزیره خاطرنشان کرد: امکان توسعه و دسترسی به جاده‌های برون و درون شهری مرکز استان از مهم‌ترین مزایای کنونی جزیره نگین است که امکان توسعه بندر و رشد فعالیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بوشهر را افزایش می‌دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن