بهرهبرداری از فاز نخست باغ تحقیقاتی گیاهشناسی دانشگاه تبریز
تبریز- خبرنگار دنیای اقتصاد: فـاز نخست بـاغ تـحـقـیـقـاتـی گـیـاهشـنـاسـی دانـشـگـاه تـبـریـز بـه بـهـرهبـرداری رسـیـد. محمدحسین سرورالدین، رییس دانشگاه تبریز در مراسم بهرهبرداری از فاز نخست این طرح، وسعت باغات این دانشگاه را بیش از ۱۴هکتار اعلام کرد و گفت: در سالهای گذشته باغات دانشگاه تبریز به حال خود رها شده بود که با برنامهریزیهای انجام شده ضمن احیای این باغات برنامههای تحقیقاتی و علمی نیز در آن به اجرا گذاشته میشود.
وی افزود: پول و اعتبار شرط اصلی آباد کردن نیست بلکه همت و دلسوزی خستگیناپذیر عامل پیشبرد امور است.
حمیدرضا قاسمزاده، معاون اداری - مالی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده در زمینه گسترش فضای سبز و احیای باغات دانشگاه تبریز به شکل باغ تحقیقاتی گیاه شناسی، وسعت فضای سبز دانشگاه تبریز را بیش از ۵۴هکتار بیان کرد و گفت: از این میزان هشت هکتار فضای چمن کاری و ۱۴ هکتار شامل فضای درختکاری است که در سالجاری سههزار مترمربع به فضای چمنکاری و ۵/۲هکتار به فضای درختکاری آن اضافه شده است.
وی هزینه اجرای فاز نخست باغ تحقیقاتی گیاه شناسی دانشگاه تبریز را بیش از یکمیلیارد و ۳۰۰میلیون ریال اعلام کرد و با بیان اینکه هم اکنون پیشرفت کلی اجرای این طرح به بیش از ۷۰درصد رسیده است، افزود: علاوه بر بهرهگیری از آب قنوات در دانشگاه تبریز که در سالجاری انجام شده، امکان ذخیرهسازی آب به میزان ۶۰۰مترمکعب فراهم شده و برنامه ایجاد مخزن جدید ذخیره آب با ظرفیت هشت هزار مترمکعب در سال آینده در دستور کار قرار دارد.
براساس این گزارش باغ تحقیقاتی گیاهشناسی دانشگاه تبریز با ایجاد پیادهروها، حوضهای آب، آب نماها، اتاقکهای اداری، ایجاد آب روهای طبیعی، ساخت آلاچیقهای بتنی با الهام از طبیعت به شکل زیبایی آمادهسازی شده است.
ارسال نظر