۹۹درصد اعتبارات تملک دارایی مازندران در سال گذشته تامین شد

شماره روزنامه: ۱۲۸۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۴۰۷۵ استان-ها

ساری- خبرنگار دنیای‌اقتصاد:‌ استاندار مازندران اعتبارات تملک دارایی این استان در سال‌جاری را ۱۳۴میلیارد تومان اعلام کرد.<br>ابوطالب شفقت، گفت:‌ این در حالی است که اعتبارات تملک دارایی استان مازندران در سال ۸۴، ۱۰۸میلیارد تومان بود که ۸۰میلیارد تومان آن تخصیص یافته و اعتبارات سال گذشته نیز ۱۱۷میلیارد تومان بود که ۹۹درصد این اعتبارات تامین شده است.وی افزود:‌ با وجود اینکه از لحاظ جذب اعتبارات عمرانی، ردیف‌ها و تبصره‌های عمرانی در بخش اعتبار ملی استان، جزو استان‌های برتر کشور هستیم، اما متاسفانه در خصوص سرانه اعتبار عمرانی در رتبه‌های ۲۴ و ۲۵ کشور قرار گرفته‌ایم.

ساری- خبرنگار دنیای‌اقتصاد:‌ استاندار مازندران اعتبارات تملک دارایی این استان در سال‌جاری را ۱۳۴میلیارد تومان اعلام کرد.

ابوطالب شفقت، گفت:‌ این در حالی است که اعتبارات تملک دارایی استان مازندران در سال ۸۴، ۱۰۸میلیارد تومان بود که ۸۰میلیارد تومان آن تخصیص یافته و اعتبارات سال گذشته نیز ۱۱۷میلیارد تومان بود که ۹۹درصد این اعتبارات تامین شده است.وی افزود:‌ با وجود اینکه از لحاظ جذب اعتبارات عمرانی، ردیف‌ها و تبصره‌های عمرانی در بخش اعتبار ملی استان، جزو استان‌های برتر کشور هستیم، اما متاسفانه در خصوص سرانه اعتبار عمرانی در رتبه‌های ۲۴ و ۲۵ کشور قرار گرفته‌ایم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن