نخستین پارکینگ طبقاتی بندرعباس در هفته دولت بهره‌برداری می‌شود

شماره روزنامه: ۱۲۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۱۹۴۹ استان-ها

معاون فنی و عمرانی شهرداری بندر عباس گفت: پارکینگ طبقاتی خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی بندر عباس با مساحت ۶۵۰۰ متر مربع در هفته دولت به بهره‌برداری می رسد. <br>علیرضا اسدی لاری، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس افزود: این پارکینگ نخستین پارکینگ طبقاتی شهربندرعباس است و در ۶ طبقه توسط شهرداری بندر عباس و با مشارکت بخش‌خصوصی ساخته شده است. وی هدف از اجرای این طرح را خدمات‌دهی بیشتر به شهروندان، تامین پارکینگ‌های مناسب خودرو و وسایل نقلیه عمومی و کاهش بار ترافیک عنوان کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری بندر عباس گفت: پارکینگ طبقاتی خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی بندر عباس با مساحت ۶۵۰۰ متر مربع در هفته دولت به بهره‌برداری می رسد.

علیرضا اسدی لاری، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس افزود: این پارکینگ نخستین پارکینگ طبقاتی شهربندرعباس است و در ۶ طبقه توسط شهرداری بندر عباس و با مشارکت بخش‌خصوصی ساخته شده است. وی هدف از اجرای این طرح را خدمات‌دهی بیشتر به شهروندان، تامین پارکینگ‌های مناسب خودرو و وسایل نقلیه عمومی و کاهش بار ترافیک عنوان کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن