۸ درصد جمیعت کشور در خراسان رضوی مستقر هستند

شماره روزنامه: ۱۱۲۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۲۰۵۹ استان-ها

مشهد – خبرنگار دنیای اقتصاد: طبق سرشماری صورت گرفته آبان‌ماه، ۰۲/۸درصد جمعیت کشور در استان خراسان رضوی مستقر هستند. استاندار خراسان رضوی با اعلام این مطلب، گفت: جمعیت استان، ۵میلیون و ۶۱۵هزار و ۷نفر است.<br>محمد‌جواد محمدزاده افزود: ۶۸درصد جمعیت استان در شهرها و ۷۴/۳۱درصد آنها در روستاها زندگی می‌کنند.<br>وی با بیان اینکه ۲میلیون و ۸۲۷هزار نفر از جمعیت استان مرد هستند، گفت: ۲میلیون و ۷۸۷هزار نفر از جمیعت استان را نیز زنان تشکیل می‌دهند.<br>وی با اشاره به سفرهای شهرستانی مدیران استان گفت: در یک ماه گذشته مسائل ۱۰شهرستان استان بررسی شده‌اند.

مشهد - خبرنگار دنیای اقتصاد: طبق سرشماری صورت گرفته آبان‌ماه، ۰۲/۸درصد جمعیت کشور در استان خراسان رضوی مستقر هستند. استاندار خراسان رضوی با اعلام این مطلب، گفت: جمعیت استان، ۵میلیون و ۶۱۵هزار و ۷نفر است.

محمد‌جواد محمدزاده افزود: ۶۸درصد جمعیت استان در شهرها و ۷۴/۳۱درصد آنها در روستاها زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۲میلیون و ۸۲۷هزار نفر از جمعیت استان مرد هستند، گفت: ۲میلیون و ۷۸۷هزار نفر از جمیعت استان را نیز زنان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به سفرهای شهرستانی مدیران استان گفت: در یک ماه گذشته مسائل ۱۰شهرستان استان بررسی شده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن