۶۰مرکز خرید گندم در چهارمحال و بختیاری تعیین شد

شماره روزنامه: ۱۲۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۸۷۰۸ استان-ها

معاون برنامه‌ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امسال برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان ۶۰مرکز خرید گندم معین شده است. <br>به گزارش «ایرنا»، سعادت‌ا... عباسی» در نشست ستاد خرید گندم استان در استانداری افزود: از این تعداد ۵۳ مرکز متعلق به سازمان تعاون روستایی و شش مرکز نیز از سوی شرکت غله استان دایر شده است. وی تصریح کرد: قیمت جمع‌آوری، حمل و نقل و بارگیری هر کیلوگرم گندم مازاد بر نیاز کشاورزان یکصد ریال تعیین شده است. به گفته وی، از این میزان نیز قیمت حمل و نقل هر کیلوگرم گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در استان ۷۵ریال است.

معاون برنامه‌ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امسال برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان ۶۰مرکز خرید گندم معین شده است.

به گزارش «ایرنا»، سعادت‌ا... عباسی» در نشست ستاد خرید گندم استان در استانداری افزود: از این تعداد ۵۳ مرکز متعلق به سازمان تعاون روستایی و شش مرکز نیز از سوی شرکت غله استان دایر شده است. وی تصریح کرد: قیمت جمع‌آوری، حمل و نقل و بارگیری هر کیلوگرم گندم مازاد بر نیاز کشاورزان یکصد ریال تعیین شده است. به گفته وی، از این میزان نیز قیمت حمل و نقل هر کیلوگرم گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در استان ۷۵ریال است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن