مدیرعامل برق منطقهای اعلام کرد:
انشعابهای غیرمجاز برق در خوزستان جمعآوری میشود
پرویز فتاح، وزیر نیرو در جمع مدیران شرکت برق منطقهای خوزستان و جمعی از مسوولان استانی در اهواز با اعلام مطلب فوق گفت: استاندار و مسوولان استانداری برای حل مشکلات برق در خوزستان باید از محل دو در هزار نفت اعتبارات ویژهای به صنعت برق خوزستان اختصاص دهند.
اهواز- خبرنگار دنیای اقتصاد: انشعابات غیرمجاز برق در خوزستان به یک معضل اجتماعی تبدیل شده که باید با همت مسوولان استانی و کمک مردم تا دو سال آینده جمعآوری شوند.
پرویز فتاح، وزیر نیرو در جمع مدیران شرکت برق منطقهای خوزستان و جمعی از مسوولان استانی در اهواز با اعلام مطلب فوق گفت: استاندار و مسوولان استانداری برای حل مشکلات برق در خوزستان باید از محل دو در هزار نفت اعتبارات ویژهای به صنعت برق خوزستان اختصاص دهند. علیاصغر وحیدی، سرپرست استانداری خوزستان نیز در این نشست گفت: ۵۱ راهکار برای کاهش سرقت تجهیزات برق و جلوگیری از انشعابات غیرمجاز در شورای تامین استان خوزستان به تصویب رسیده است.
وحیدی افزود: برای کمک به صنعت برق خوزستان و جذب بدهی ادارهها و دستگاههای اجرایی استان به شرکت برق منطقهای خوزستان، هر ادارهای که نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نکند، برق آن اداره قطع میشود، همچنین برق ادارههایی که از انشعابهای غیرمجاز استفاده میکنند نیز قطع میشود و مدیران آن دستگاهها باید برای گرفتن انشعاب مجاز اقدام کنند.
مجید صالحی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد برق خوزستان در بخش توزیع گفت: این شرکت در بخش توزیع با کم کردن روشنایی معابر و خاموش کردن ۴هزار و ۵۳۶ لامپ، بیش از ۶۰۵هزار و ۲۹۸کیلووات ساعت در مصرف برق صرفهجویی کرده، همچنین، برنامهریزی برای تهیه سریال تلویزیونی با موضوع مدیریت مصرف برق، برنامهریزی به منظور اجرای برنامه زنده تلویزیونی در ساعتهای پیک بار، برنامهریزی فعالیتهای فرهنگی مدیریت مصرف در مساجد با هماهنگی بسیج، از فعالیتهای انجام گرفته در بخش توزیع هستند.
صالحی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در مبارزه با سرقت تجهیزات برق افزود: شناسایی ضایعاتفروشان در سطح استان، تشکیل جلسه با ضایعاتفروشان به منظور آگاه کردن آنان نسبت به عواقب خرید اموال مسروقه، برنامهریزی برای تشکیل نیروهای گشت توسط نیروی انتظامی، بسیج و حراست شرکتهای برق، تهیه برنامههای فرهنگی و تبلیغاتی در خصوص تبعات سرقت تجهیزات برق در صدا و سیما و جراید، رسیدگی به پروندههای سرقت تجهیزات در مجتمع ویژه و شعب خاص در مرکز استان و شهرستانها از اقدامات انجام گرفته در مبارزه با سرقت تجهیزات برق بوده است.
وی با تاکید بر جمعآوری انشعابهای غیرمجاز تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۶هزار انشعاب غیرمجاز به انشعاب قانونی تبدیل شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان افزود: به منظور تامین قانونی برق برای مصرفکنندگان غیرمجاز در استان خوزستان که حدود ۶۵هزار خانوار برآورد میشود به ۹میلیارد و ۷۵۰میلیون ریال اعتبار نیاز است.
وی راهکارهای اساسی برای حل بحران شبکه برق خوزستان را شروع عملیات اجرایی توسعه نیروگاه آبادان در دو بخش گازی و سیکل ترکیبی، تسریع در ساخت نیروگاه گازی خرمشهر، تسریع در عملیات توسعه نیروگاه زرگان، شروع ساخت نیروگاههای جنوب اهواز، بهبهان، امیدیه و راهاندازی واحد دوم نیروگاه مارون، توسعه پست ۴۰۰ کیلووات شمالغرب به ظرفیت ۶۳۰ مگاوات آمپر و ساخت پست امیدیه ۳ به ظرفیت ۴۰۰ مگاوات دانست.
ارسال نظر