خبرنگاران و هنرمندان آذربایجان شرقی بیمه می‌شوند

شماره روزنامه: ۱۱۹۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۶۲۱۱۸ استان-ها

تبریز- خبرنگار دنیای اقتصاد- احمدی‌منش، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اعلام کرد: بیمه خبرنگاران و هنرمندان در اولویت برنامه‌های این اداره کل قرار دارد و با پیگیری‌های لازم امید است به زودی بیمه‌ این گروه به مرحله اجرا درآید.

تبریز- خبرنگار دنیای اقتصاد- احمدی‌منش، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اعلام کرد: بیمه خبرنگاران و هنرمندان در اولویت برنامه‌های این اداره کل قرار دارد و با پیگیری‌های لازم امید است به زودی بیمه‌ این گروه به مرحله اجرا درآید. وی با اعلام اینکه در سال‌جاری ۹طرح فرهنگی، عمرانی تکمیل و به فضاهای فرهنگی استان اضافه شده است گفت: این طرح‌ها شامل مرکز آموزشی هنر تبریز، کتابخانه‌های شماره۲ اهر، میانه، هشترود، مراغه، علامه امینی، علامه طباطبایی، خاروانا، مجتمع فرهنگی، هنری مرند و کتابخانه عمومی تیل با ۳میلیارد تومان اعتبار در ۱۳هزار مترمربع زیربنا است.

احمدی‌منش افزود: صدور مجوز کتاب در استان‌ها از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لغو شده اما در تلاش ما هستیم تا بتوانیم دوباره این مجوز را کسب کنیم.

وی همچنین خبر از افتتاح مجتمع بزرگ نیمایی تبریز در اوایل سال آینده خبر داد و گفت: این مجتمع ۱۵سال راکد مانده بود که با پیگیری‌های ما قرار است به زودی به پایان برسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن