دنیای اقتصاد - بوشهر: مدیر طرح‌های ساختمانی و زیربنایی عسلویه گفت: فاز دوم بندر صادراتی پتروشیمی پارس که توسط یک گروه از غواصان توانمند ایرانی در شهریور ماه امسال آغاز شد، آخر سال ۹۰ به بهره‌برداری می‌رسد. پرویز خیلایی اعلام کرد: پروژه ساخت اسلکه و موج شکن طرح توسعه فاز دوم بندر صادراتی پارس با پیچیده‌ترین، مناسب‌ترین و اقتصادی‌ترین عملیات زیرسازی دریایی توسط مهندسان توانمند ایرانی و با نظارت شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی طراحی شده و به منظور افزایش ظرفیت اسکله‌ای صادرات محصولات جامد شامل اوره و آمونیاک اجرا می‌شود. وی اضافه کرد: با اجرای این عملیات، یک موج‌شکن به طول ۹۹۲ متر و طول پهلوگیری ۶۰۰ متر احداث می‌شود که با ساخت و بهره برداری ازآن، قابلیت پهلوگیری شناورهای تا ظرفیت ۶۰ هزار تن فراهم می‌شود.

خیلایی، درباره ویژگی‌های برجسته فاز دوم اسکله بندر صادراتی پارس بیان کرد: در اجرای این پروژه از اقتصادی‌ترین نوع روش (روش بلوک بتنی وزنی) ساخت اسکله در کشور استفاده شده است و بیش از چهار هزار و ۴۰۰ بلوک مختلف ساخته و نصب خواهد شد.

مدیر طرح‌های ساختمانی و زیربنایی عسلویه گفت: به طور کلی جانمایی بازوهای موج شکن به گونه ای انجام شده که تردد شناورها به سمت محل پهلوگیری و همچنین خارج شدن آنها از حوضچه با مشکل خاصی همراه نشود و همچنین حداکثر آرامش در محل اسکله‌ها (به ویژه پست اسکله اول) تامین شود. خیلایی گفت: با روند فعلی عملیات اجرایی، پیش‌بینی می‌شود بهره‌برداری طرح ساخت فاز دوم بندرصادراتی پتروشیمی پارس اواخر سال ۹۰ تحقق یابد.