معاون عمرانی استاندار هرمزگان تاکید کرد

ضرورت تهیه طرح جامع شهرهای هرمزگان

شماره روزنامه: ۲۱۴۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۷۷۲۰ استان-ها

دنیای اقتصاد – بندرعباس – علی نظری: معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان، تدوین و عملیاتی کردن طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای این استان را خواستار شد بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد.

دنیای اقتصاد - بندرعباس - علی نظری: معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان، تدوین و عملیاتی کردن طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای این استان را خواستار شد بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد. مهندس نصوری در نشست سراسری شهرداران استان، افزود: برخی شهرهای این خطه، دارای طرح مربوطه هستند؛ اما تعدادی نیز از آن محروم می‌باشند. وی طرح جامع را شناسنامه مدیریت شهری برشمرد که برای اجرای برنامه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آن ضروری است.

نصوری تصریح کرد: شهر را تشکیل می‌دهیم و موارد متعدد ساختاری آن را طراحی می‌کنیم؛ ولی نسبت به اصلی‌ترین نیاز آن که طرح جامع و تفصیلی است بی توجه هستیم.

وی بر تهیه و نظارت بر فرآیند طرح‌های جامع و تفصیلی شهری و تصویب آن در مدت زمان مشخص تاکید و اظهار کرد: این طرح‌ها از اساسی‌ترین نیازهای شهری است که افق آینده آن را در ابعاد مختلف و مدیریت شهری ترسیم می‌کند.

معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان با بیان اینکه در تدوین و تهیه طرح باید از نظرات کارشناسان مجرب استفاده شود، گفت: نباید صرفا خود را درگیری کارهای روزمره شهری کنیم و از افق آینده شهرها غافل بمانیم. وی یادآور شد‌: طرح جامع به شهردار کمک می‌کند تا بتواند برنامه‌های آینده شهر را بهتر مدیریت و اجرا کند. نصوری تصریح کرد: در تدوین طرح جامع باید به اصالت و هویت فرهنگی شهرها، بافت‌های قدیمی، آثار تاریخی شهر و حقوق مردم توجه شود.

رییس سازمان مسکن و شهرسازی استان هرمزگان نیز گفت: ۱۲ شهر این استان هم اینک دارای طرح جامع و شش شهر هم دارای طرح تفصیلی هستند.

فرشید دستوان افزود: طرح جامع و تفصیلی این شهرها در شورای برنامه ریزی استان مصوب شده است.

وی تعداد شهرهای استان را ۳۰ شهر بیان کرد و افزود: طرح جامع سه شهر این استان و طرح تفصیلی شش شهر نیز در حال بررسی است که به زودی در شورای برنامه‌ریزی مصوب خواهد شد. وی با بیان اینکه کار مطالعاتی طرح‌های جامع و تفصیلی شهرهای باقی مانده استان در دست اقدام است، تصریح کرد: تا پایان امسال کلیه شهر‌های هرمزگان دارای طرح یاد شده خواهند شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن