راه‌اندازی ایستگاه برق۱۱/۶۶ کیلو ولت بوشهر

شماره روزنامه: ۲۰۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۹۵۶۱۲ استان-ها

دنیای اقتصاد - بوشهر: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور مسوولان استانی بهره‌برداری از ایستگاه برق ۱۱/۶۶ کیلوولت کوی جفره بندر بوشهر با هزینه ۵۱۰ میلیارد ریال آغاز شد. <br>

دنیای اقتصاد - بوشهر: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور مسوولان استانی بهره‌برداری از ایستگاه برق ۱۱/۶۶ کیلوولت کوی جفره بندر بوشهر با هزینه ۵۱۰ میلیارد ریال آغاز شد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس در مراسم بهره‌برداری این ایستگاه گفت: این ایستگاه GIS با نصب دو دستگاه ترانسفورماتور هر کدام به ظرفیت ۴۰ مگاولت آمپر، برق حدود ۴۰ هزار مشترک را تامین می‌کند.

محمدرضا مشفقیان اضافه کرد: تامین برق مشترکان جدید در تعرفه‌های صنعتی، تجاری و خانگی، بالابردن قابلیت اطمینان شبکه و جلوگیری از افت ولتاژ و بهبود سطح ولتاژ در منطقه جفره بوشهر از اهداف پیش‌بینی شده در اجرای این ایستگاه به شمار می‌رود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن