اجرای ۷۳ طرح گازرسانی درکردستان

شماره روزنامه: ۱۹۹۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۹۱۹۹۸ استان-ها

دنیای اقتصاد – سنندج: مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: ۷۳ طرح گازرسانی در این استان در دست اقدام است.<br>

دنیای اقتصاد - سنندج: مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: ۷۳ طرح گازرسانی در این استان در دست اقدام است.

محمد مهدی مهدوی تصریح کرد: از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به طرح گازرسانی به روستاهای برقلعه و کانی دینار از توابع شهرستان مریوان اشاره کرد که در آینده نزدیک به اتمام می‌رسد.

مهدوی خاطرنشان کرد: در دیگر طرح‌های مصوب با فرارسیدن ایام دهه فجر انقلاب اسلامی کار گازرسانی به بیش از۴۶ روستا از توابع شهرستان‌های استان خاتمه می‌یابد و ساکنان این مناطق از نعمت شبکه گازرسانی سراسری برخوردار می‌شوند.

وی تاکید کرد: از این تعداد طرح گازرسانی اعتبارات ۲۳ روستا از محل مصوبات سفر رهبری و نیز هزینه اجرای طرح گازرسانی به ۲۳ روستای دیگر نیز از محل مصوبات سفرهای هیات‌دولت به استان تامین اعتبار شده است.

مهدوی یادآور شد: با بهره‌برداری از این تعداد طرح گازرسانی در مجموع بیش از۵ هزار و ۴۰۰ خانوار با جمعیت بالغ بر ۲۴ هزار نفر زیر پوشش طرح گازرسانی قرار می‌گیرند. وی به اجرای طرح گازرسانی به شهر موچش اشاره کرد و افزود: این طرح با طول بیش از ۴۳ کیلومتر در دست اجرا است که تاکنون بیش از ۱۲ کیلومتر از شبکه لوله‌گذاری این طرح به انجام رسیده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن