مشهد- زهره الوندی: معاون امور پیشگیری بهزیستی‌ خراسان رضوی گفت: مصون‌سازی کودکان در برابر خطرهای مواد اعتیادآوردر ۵۰ مهد کودکان استان اجرا می‌شود.

حسن حاجی‌پور با بیان اینکه برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد را باید در سنین پیش از دبستان اجرا کنیم، خاطرنشان کرد: در غیر این‌صورت برای کنترل این پدیده در سنین بالاتر مجبوریم هزینه‌های بسیار بیشتری بپردازیم.

وی یادآور شد: سال گذشته این برنامه به صورت پایلوت در ۲۰ مهد کودک استان اجرا شد و امسال ۵۰ مهد کودک تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.

وی همچنین با اشاره به اینکه تاکنون تعداد انگشت شماری از کمپ‌های درمان اعتیاد برای دریافت مجوز به این سازمان مراجعه کرد‌ه‌اند، تصریح کرد: ۳۵۰ کمپ درمان اعتیاد به صورت غیر قانونی در سطح استان فعالیت دارند که با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر با آنها برخورد شدید خواهد شد.

قائم مقام معاونت پیشگیری بهزیستی استان نیز در ادامه از درمان اعتیاد به‌وسیله معتادان پاک شده خبر داد و گفت: کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که معتادان پاک شده می‌توانند در درمان اعتیاد به کمک تیم تخصصی بیایند و نقش فعال و مثبتی را در درمان فرد معتاد ایفا کنند.

دکتر مریم رضایی برون با بیان اینکه برخی گروه‌های خودیار از این موضوع سوءاستفاده کرده و خودسرانه اقدام به راه‌اندازی کمپ و ترک معتادان کرده‌اند، هشدار داد: درمان اعتیاد یک کار پزشکی است و هر گروهی که بخواهد در این زمینه فعالیت کند باید در کنار یک تیم تخصصی و پزشکی مبادرت به این کار کند.