شبکههای دوگانه آبرسانی در ۲۲ روستای خراسان جنوبی اجرا شد
بیرجند- خبرنگار دنیایاقتصاد: مدیرعامل شرکت آب روستایی خراسان جنوبی از اجرای شبکههای دوگانه آبرسانی در ۲۲ روستای این استان با هدف حفظ منابع سفرههای آب زیرزمینی خبر داد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲میلیون مترمکعب آب از سفرههای آب زیرزمینی برداشت شده است، اظهار کرد: با توجه به پراکندگی روستاها و جمعیت کم، اجرای خطوط انتقال آب مشکل و هزینهبر است که گاهی برای آبرسانی به یک مشترک خانگی در روستاها قریب به دو میلیون و ۷۰۰هزار تومان تا ۵میلیون و ۲۰۰هزار تومان هزینه میشود.
علیاکبر بسکابادی در نشستی به مناسبت آغاز هفته صرفهجویی در مصرف آب با بیان اینکه ۸۲هزار مشترک این شرکت دارای شبکه فعال هستند، اظهار کرد: در چهار سال اخیر ۹۰درصد از مشترکان خانگی متوسط مصرف آب روزانه آنان ۲۶۷ لیتر در روز بوده است. وی به ۱۹۴ مشترک مصرفی آب آزاد در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: این مشترکان روزانه دو هزار و ۴۰۰ لیتر آب مصرف میکنند.
رییس هیاتمدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی ادامه داد: متوسط مصرف آب روزانه مشترکان تجاری و صنعتی ۵۴۵ لیتر و مشترکان عمومی و اداری ۴۸۶ لیتر است.
بسکابادی با بیان اینکه ۳۸۲ منبع آبی در اختیار این شرکت قرار دارد، گفت: از این تعداد ۲۲۵ حلقه چاه، ۴۴ دهانه چشمه و ۱۱۳ رشته قنات است. وی ادامه داد: ظرفیت استحصال منابع آبی موجود ۲۷میلیون مترمکعب است که با توجه به خشکسالیهای اخیر ۱۶میلیون مترمکعب قابل استفاده است.
بسکابادی به قیمت ۴هزار و ۶۵۰ ریالی بابت هر مترمکعب آب اشاره و تصریح کرد: در سال گذشته هر مترمکعب آب ۴۲۳ریال در اختیار مردم قرار گرفته که از نرخ مصوب ۱۰ برابر ارزانتر است. مدیرعامل شرکت آب روستایی خراسان جنوبی به وجود ۸۹هزار مشترک آب روستایی در استان اشاره کرد و گفت: ۹۲درصد مشترکان آب روستایی استان از شبکه فعال برخوردارند.
ارسال نظر