بهره‌برداری از هفت واحد تولیدی در کهکیلویه و بویراحمد

شماره روزنامه: ۱۴۰۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۸۶۰۶ استان-ها

رییس سازمان صنایع و معادن کهکیلویه و بویراحمد گفت: هفت واحد تولیدی راکد در این استان بعد از رفع مشکلات و اعطای تسهیلات، دوباره راه‌اندازی شد.

رییس سازمان صنایع و معادن کهکیلویه و بویراحمد گفت: هفت واحد تولیدی راکد در این استان بعد از رفع مشکلات و اعطای تسهیلات، دوباره راه‌اندازی شد. به گزارش «ایرنا»، محمدحسین حیدرپور افزود: با فعالیت مجدد این واحدها ۲۰۳نفر مشغول کار شدند. وی این واحدها را شامل شیر پاستورریزه یاسوج، کارخانه گچ سیمانبها، دستمال کاغذی سامان یاسوج، قند میلاد، شرکت تعاونی تولید نان و ماکارونی، شرکت قند حبه بویراحمد و خوراک دام و طیور عنوان کرد.

رییس سازمان صنایع و معادن کهکیلویه و بویراحمد گفت: سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن این استان در سال جاری نسبت به پارسال بیش از ۱۰برابر افزایش داشته است و اکنون شرایط لازم برای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش صنعت و معدن در این استان فراهم است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن