کشف ۱۹ مورد احتکار طی یک ماه در اصفهان

شماره روزنامه: ۲۸۰۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۲۳۶۷۹ استان-ها

دنیای‌اقتصاد - اصفهان- نفیسه قانیان: معاون سیاسی- امنیتی استانداری اصفهان گفت: استان اصفهان در بحث پیش‌بینی، پیشگیری و کنترل التهابات بازار پیشرو بوده و از این رو از سوی وزارت کشور به‌عنوان الگویی برای دیگر استان‌ها معرفی شده است.<br>محمدمهدی اسماعیلی گفت: طی دو ماه گذشته اقدامات اصلاحی مناسبی صورت گرفته و به این منظور ۱۹ انبار احتکار مواد غذایی و دیگر صنایع، شناسایی و به قوه قضائیه معرفی شده است.

دنیای‌اقتصاد - اصفهان- نفیسه قانیان: معاون سیاسی- امنیتی استانداری اصفهان گفت: استان اصفهان در بحث پیش‌بینی، پیشگیری و کنترل التهابات بازار پیشرو بوده و از این رو از سوی وزارت کشور به‌عنوان الگویی برای دیگر استان‌ها معرفی شده است.

محمدمهدی اسماعیلی گفت: طی دو ماه گذشته اقدامات اصلاحی مناسبی صورت گرفته و به این منظور ۱۹ انبار احتکار مواد غذایی و دیگر صنایع، شناسایی و به قوه قضائیه معرفی شده است. وی با اشاره به وجود بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنفی در این استان گفت: در اصفهان به ازای هر ۱۷ نفر یک واحد صنفی وجود دارد در صورتی که این رقم در کشور معادل یک واحد برای ۳۴ نفر و در جهان یک واحد به ازای هر ۲۰۰ نفر است؛ به همین دلیل استان اصفهان نظارت ویژه‌ای می‌طلبد.

وی همچنین از کنترل‌های نظارتی ویژه در بازه‌های زمانی خاص خبر داد و گفت: در بازه زمانی شب یلدا و عید نوروز با افزایش میزان نظارت بر مجموعه‌های صنفی نسبت به کنترل مناسب بازار اقدام خواهیم کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن