جذب 75‌میلیارد تومانی اعتبارات عمرانی در اروند

چندین طرح عمرانی به ارزش ۱۲‌میلیارد تومان سوم خرداد ماه در منطقه آزاد اروند راه‌اندازی می‌شود

اهواز - خبرنگار دنیای اقتصاد: مدیر عامل منطقه آزاد تجاری اروند جذب اعتبارات عمرانی در سال گذشته توسط این سازمان را ۷۵‌میلیارد تومان اعلام کرد.

جواد معصومی با اشاره به اینکه میزان اعتبارات عمرانی جذب شده این سازمان بیش از پنج منطقه آزاد دیگر در کشور بوده است، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا در سال جاری این میزان جذب را تا سه برابر افزایش دهیم.

وی میزان صادرات این سازمان در سال ۸۷ را ۲۳‌میلیارد دلار کالا با ۲/۸ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال ۸۶ و میزان واردات را نیز معادل ۵۵‌میلیارد و ۸۴۸‌میلیون دلار با بیش از ۱۵‌درصد افزایش عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در میان شش منطقه آزاد کشور سبک‌ترین سازمان و سامانه را به لحاظ حجم منابع انسانی وتعداد کارکنان داراست، گفت: بیش از ۱۲‌میلیارد تومان از طرح‌های عمرانی این سازمان در سوم خرداد به بهره‌برداری خواهد رسید، ضمن آنکه در این روز از سامانه مدیریت یکپارچه تحت وب نیز بهره‌برداری خواهد شد.

وی در ادامه از افتتاح ۵ طرح صنعتی و کلنگ‌زنی کارخانجات صنعتی و بهره‌برداری از طرح بهبود نواحی همجوار (مصوبه سفر هیات دولت به آبادان) به عنوان دیگر برنامه‌های منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند در سوم خرداد نام برد و گفت: با شروع به‌کار این طرح‌ها زمینه اشتغال برای بیش از ۳۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

معصومی در خصوص مصوبه طرح بهبود نواحی همجوار افزود: براساس این مصوبه منطقه آزاد اروند باید مبلغ ۶‌میلیارد تومان از اعتبارات خود را برای نواحی همجوار در بخش‌های مختلف همچون حذف حمل‌ونقل شهری، اصلاح معابر، آسفالت خیابان‌ها، فضای سبز و به ویژه تجهیزات بیمارستانی هزینه کند.

وی همچنین گفت: نخستین برنامه استراتژیک منطقه آزاد اروند که لایه‌های عملیاتی را در طی سه سال آینده ریز می‌کند نیز همزمان با سوم خرداد ارائه خواهد شد.

معصومی با توضیح اینکه نسخه یاد شده مسیر حرکت ما را به صورت کامل و شفاف در سه سال آینده نشان می‌دهد، خاطرنشان کرد: این امر برای نخستین بار است که اتفاق می‌افتد و البته این بدان معنا نیست که نسخه یاد شده تغییر نخواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این نسخه برای دریافت نقطه نظرات متخصصان و به‌کارگیری این نظرها به منظور اصلاح برنامه‌های بعدی در اختیار آنها قرار می‌گیرد، گفت: در بخش‌های ترانزیت و بازرگانی، توریست، صنعت فرآیند‌ها و امور مرتبط با منطقه می‌توان براساس مراحلی که اولویت‌ها و زمان‌بندی آنها مشخص شده از نقطه نظرات کارشناسان بهره‌مند شده و پس از انجام اصلاحات جمع‌بندی نهایی را ارائه دهیم.

مدیر عامل منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند با توضیح اینکه ساخت انبار و مهیا کردن تجهیزات تخلیه و بارگیری از وظایف سازمان بنادر و دریانوردی و با همکاری مسوولان شهری است، تصریح کرد: باید تلاش شود تا این زیر ساخت‌ها در منطقه مهیا شوند.

معصومی در پایان آمادگی منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند را در زمینه ارائه حمایت‌ها و تسهیلات ویژه به گمرک آبادان با هدف توسعه و تکمیل تجارت در منطقه، اعلام کرد.