کشف جسد مومیایی ۴۵۰۰‌ ساله در استان مرکزی

شماره روزنامه: ۱۶۹۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۶۵۱۰ استان-ها

اراک – خبرنگاردنیای اقتصاد: فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی از کشف بی‌سابقه جسد مومیایی شده یک دختر، از یک گروه قاچاقچی در استان مرکزی خبر داد.<br>

اراک - خبرنگاردنیای اقتصاد: فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی از کشف بی‌سابقه جسد مومیایی شده یک دختر، از یک گروه قاچاقچی در استان مرکزی خبر داد.

سردار نبی‌الله حیدری با بیان این خبر افزود: ارزش ریالی این جسد مومیایی شده به سه میلیارد و ۵۰۰‌میلیون تومان می‌رسد و در این رابطه شش قاچاقچی دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه این جسد از اصفهان به سمت استان مرکزی برای قاچاق حمل شده است، افزود: پس از دو ماه فعالیت انتظامی و اطلاعاتی این جسد مومیایی شده کشف و متهمان به نیابت قضایی توسط ماموران انتظامی استان در اصفهان دستگیر شدند.

سردار حیدری تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده اولیه، این جسد متعلق به دختری ۱۰ ساله و مربوط به بیش از چهار ‌هزار و ۵۰۰ سال پیش بوده که از تپه‌های جیرفت کرمان برای انتقال به خارج به سرقت رفته است.

سردار حیدری از ادامه گمانه زنی قدمت این جسد خبر داد و گفت: تلاش برای کشف اشیای عتیقه از این باند ادامه دارد و پرونده‌ای در خصوص رسیدگی به متهمان این قاچاق ملی تشکیل شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن