ساری- خبرنگار دنیای اقتصاد: معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: ظرفیت کل مصوبات سفر دولت به استان مازندران تا پایان برنامه چهارم توسعه است و تمامی طرح‌های این سفر باید تا آن زمان به بهره‌برداری برسد.

مهندس هاشمی، در جلسه پیگیری مصوبات سفر هیات دولت به استان مازندران در خصوص احداث شهرک‌های دامپروری در شهرهای مازندران بر کار کارشناسی دقیق با استفاده از پشتوانه علمی تاکید کرد و گفت: در ساخت این نوع شهرک‌ها باید در کنار ایجاد شغل در این صنعت و استفاده از پتانسیل موجود آن به ضوابط زیست محیطی و میزان آلودگی، مکانیزم قوی برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک دام و انسان، جلوگیری از مراتع و زمین‌های کشاورزی توجه داشت.

وی با اشاره به ارزش بالای زمین‌های مناطق مختلف استان و محدودیت‌های اعتباری افزود: برای ساخت مجتمع دامپروری طبق نظر کارشناسان کشاورزی به ۱۶۰‌میلیارد تومان اعتبار نیاز است. این در حالی است که در سه سال اخیر مجموع تسهیلات اعطا شده به بخش‌های مختلف کشاورزی در مازندران ۱۷۱‌میلیارد تومان بوده است.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به این که طبق مصوبه هیات دولت در تمامی شهرهای استان مازندران شهرک دامپروری یا مجتمع گلخانه‌ای ساخته می‌شود، خاطر نشان کرد: در شهرهای گلوگاه، بهشهر، قائمشهر، جویبار، بابلسر، نور و تنکابن تاکنون ۱۱۸ هکتار زمین برای ساخت مجتمع گلخانه‌ای تهیه شده است. هاشمی از اختصاص ۱۰۰هکتار زمین در ساری با اعتبار اولیه ۲۸۴ میلیون تومان برای ساخت شهرک دامپروری خبر داد و گفت: در شهرستان‌های بابل، سوادکوه، آمل، نوشهر، چالوس و رامسر نیز تاکنون ۲۲۹ هکتار زمین برای ساخت شهرک دامپروری تهیه و ۹۰۰میلیون تومان برای فاز مطالعاتی آن‌ها هزینه شده است.

وی در ادامه با اشاره به بهره‌برداری از سالن‌های ورزشی ویژه بانوان در ۱۵شهرستان گفت: تمامی سالن‌های ورزشی بانوان و ۱۶سالن ورزشی ویژه آقایان تا دهه فجر سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

هاشمی گفت: عملیات اجرایی ساخت ۴خانه کشتی و ۴ کمپ ژیمناستیک در استان نیز آغاز شده است. وی همچنین بر پیگیری انتقال پادگان ساری تاکید کرد و گفت: راه‌اندازی پژوهشکده علوم و فن‌آوری دفاعی شمال بابلسر، استقرار منطقه چهارم دریایی سپاه در مازندران از جمله مصوباتی است که در استان نهایی و به بهره‌برداری رسیده است.