کوتاه

برخورد با تغییر کاربری اراضی در کجور

شماره روزنامه: ۱۵۵۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۹۰۲۴ استان-ها

ساری – خبرنگار دنیای اقتصاد: فرماندار نوشهر گفت: طبق قانون با هر گونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در بخش کجور این شهرستان برخورد می‌شود. <br>

ساری - خبرنگار دنیای اقتصاد: فرماندار نوشهر گفت: طبق قانون با هر گونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در بخش کجور این شهرستان برخورد می‌شود.

سید هاشم فاطمی افزود: خریداران اراضی کشاورزی در این بخش باید مطلع باشند که این اراضی فقط برای کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد. وی اظهار کرد: در دیدارهای صورت‌گرفته از این بخش، شماری از اراضی کشاورزی توسط افراد غیربومی خریداری شده و به صورت قطعه‌بندی شده در معرض فروش گذاشته شده است. فرماندار نوشهر ادامه داد: برخورد نکردن قاطعنامه نهادهای مربوط به متخلفان سودجو، سوء‌استفاده خریداران اراضی از موقعیت‌های شغلی سیاسی و اجتماعی، متاسفانه این معضل را در این بخش کوهستانی ایجاد کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن