ایجاد ۱۸۰۰ شغل صنعتی در گیلان

شماره روزنامه: ۲۴۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۰۴۹۵ استان-ها

دنیای اقتصاد – رشت –محدثه بی‌آزار: در ۶ ماه اول سال جاری تعداد ۱۴۴ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری هزار و ۸۰ میلیارد ریال در استان گیلان صادر شده که با راه‌اندازی این تعداد واحد صنعتی ۱۸۰۰ نفر در واحدهای یاد شده مشغول به کار شده‌اند.

دنیای اقتصاد - رشت -محدثه بی‌آزار: در ۶ ماه اول سال جاری تعداد ۱۴۴ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری هزار و ۸۰ میلیارد ریال در استان گیلان صادر شده که با راه‌اندازی این تعداد واحد صنعتی ۱۸۰۰ نفر در واحدهای یاد شده مشغول به کار شده‌اند. علی منتظری، معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن وتجارت گیلان با اعلام این خبر گفت: بیشترین تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادره در ۶ ماه اول امسال به ترتیب مربوط به گروه‌های صنایع کانی غیرفلزی، محصولات غذایی و محصولات چوبی وسلولزی بوده و از لحاظ میزان سرمایه‌گذاری در میان پروانه‌های صادره گروه‌های صنایع غذایی، کانی غیرفلزی و محصولات پلاستیکی و لاستیکی در رده‌های نخست قرار دارند.

وی افزود: در این مدت تعداد ۱۵۱ فقره جواز تاسیس صنعتی نیز برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در استان گیلان صادر شده که برآورد میزان سرمایه‌گذاری این تعداد جواز بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال آنها نیز بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطرنشان کرد: طی مدت زمان یاد شده تعداد ۲۲ مجوز طرح توسعه نیز برای واحدهای صنعتی استان صادر شده که برآورد میزان سرمایه‌گذاری آن بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال است و انتظار می‌رود با راه‌اندازی طرح‌های یاد شده ۷۵۰ نفر مشغول به کار شوند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن