دنیای‌اقتصاد- خوزستان- کیوانه گرجی: رییس سازمان صنایع و معادن خوزستان گفت: با ابلاغ مصوبات دور ویژه ستاد تسیهل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی، مشکلات ۲۸۹واحد صنعتی و تولیدی استان حل شد.

سیدخلف موسوی گفت: کل مصوبات سفر دوم ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی مشتمل بر ۲۸۹ مصوبه مربوط به ۲۸۹واحد صنعتی و تولیدی استان است که از این تعداد، ۴۵مصوبه مربوط به حوزه سازمان صنایع و معادن، هشت مصوبه در حوزه معدن، ۱۳مصوبه به امور مالیاتی و گمرک و ۱۸مصوبه مربوط به شهرک‌ها و محیط زیست است.

وی گفت: به پیشنهاد استاندار و سازمان صنایع و معادن استان، مشکلات تعدادی از واحدهای استانی نیز به ستاد تسهیل منعکس شد که پس از بررسی، تصمیم‌های لازم اتخاذ شد که از جمله می‌توان به تعیین تکلیف لوله‌سازی خوزستان که برای بازنشستگی ۱۷۰نفر با مشکل رو به رو بودند، اشاره کرد.

موسوی افزود: در مورد شرکت لوله‌سازی خوزستان متن پیشنهادی و صورت جلسه منعقده مدیر کل کار و امور اجتماعی و صنایع و معادن به عنوان مصوبه ستاد تسهیل تصویب شد که با این استناد مشکل بازنشستگی کارکنان این واحد صنعتی حل می‌شود.

رییس سازمان صنایع و معادن خوزستان گفت: در مورد طرح‌های آمایش صنعت و معدن مقرر شد فهرستی از تمام طرح‌هایی که در بانک صنعت و معدن کشور راکد است، ظرف ۲۰روز تهیه و پس از ابلاغ مصوبه به بانک یاد شده اقدام کنند.

وی اضافه کرد: همچنین طرح‌های فاقد توجیه نیز پس از تهیه فهرستی به کار گروه آمایش استان ارسال می‌شود تا نسبت به جایگزینی طرح‌های ایجادی، نیمه تمام و سرمایه در گردش در سقف اعتبارات مصوب اقدام شود.

موسوی، مصوبه دیگر ستاد تسهیل را احداث دو واحد فرآوری خرما در آبادان و شادگان ذکر کرد و گفت: مسوولیت این کار بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی با سرمایه‌گذاری این شرکت است.

رییس سازمان صنایع و معادن خوزستان افزود: ۹۷واحد تولیدی و صنعتی راکد در آبادان و خرمشهر وجود دارد که مصوب شد با قیمتی توافقی به منطقه آزاد اروند واگذار و تملک شود تا به تولیدکنندگان واجد شرایط واگذار شود. وی گفت: در ستاد تسهیل مقرر شد شرکت گاز نیز نسبت به تهاتر حق انشعاب به آن دسته از واحدهای صنعتی که توانایی اجرای خطوط انتقال گاز و ایستگاه مربوطه را ندارند، اقدام کند و هزینه‌های مربوطه نیز بر اساس برآوردی که مورد تایید شرکت گاز باشد، بابت حق انشعاب محاسبه خواهد شد.

موسوی در ادامه گفت: بانک‌های ملی و ملت طبق مصوبه ستاد تسهیل موظف شدند ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ مصوبه و تایید استاندار نسبت به راه‌اندازی واحد تصفیه قند و شکر اهواز اقدام نمایند.

دور نخست سفر ستاد تسهیل در چهارم دی ماه ۱۳۸۹ و دور دوم آن نیز در ۲۸خرداد ماه سال جاری به خوزستان انجام شد.